Foredrag om kommunikation

Oplæg til foredrag om kommunikation med cand.scient. i human ernæring Peer Brændgaard:

Kommunikation: Hemmeligheder i hjælpekunst

Det var den danske filosof og forfatter Søren Kierkegaard, der gjorde opmærksom på, at hemmeligheden i al hjælpekunst er, at man først og fremmest må møde den enkelte, hvor den enkelte er. Peer Brændgaard afdækker denne og relaterede hemmelige tricks i dette foredrag om effektiv kommunikation. Foredraget fokuserer på sundhedskommunikation, men hemmelighederne er universelle.

Peer Brændgaard har udviklet Små Skridt-metoden i samarbejde med Sundhedsstyrelsen. Små Skridt er både et system til selvhjælp og en taktik til kommunikation. Det er inspireret af den japanske kaizen-filosofi og teorien om integreret motivation. Foredraget forklarer, hvordan metoden bruges som en praktisk kommunikationstaktik med konkrete eksempler indenfor mad, motion og sundhed i øvrigt.

Deltagerne vil gå hjem med nye perspektiver på kommunikation, der er relevante uanset, om man arbejder som kommunikationschef i en stor organisation eller som frivillig sundhedskommunikatør i den gode sags tjeneste.

Små puf kan føre til små skridt, der videre kan føre til stor sundhed, selv hos folk der i udgangspunktet ikke var særligt motiveret for det. Taktikken er således særligt brugbar, når man har at gøre med vanskelige målgrupper eller komplicerede ændringer, der skal kunne vedligeholdes.

Denne bog er både en slankebog og en bog om effektiv kommunikation.
Denne bog er meget mere end en slankebog.

Cover: Unsplash.com (Jukan Tateisi)


Kontakt & Booking

Flere foredrag