Cand.scient. i human ernæring Peer Brændgaard fortæller om Mindful Spisning-konceptet, og hvordan det kan bruges i behandling af overspisning.
Dette foredrag giver jer:
✔ En ny metode til at blive fri for overspisning
✔ Meditative teknikker til at øge nydelsen af mad og drikke
✔ Inspiration til at integrere ernæring og psykologi
Mindful Spisning er et koncept udviklet af psykolog Uffe Damborg og ernæringsekspert Peer Brændgaard. Det er særligt velegnet til mennesker, der døjer med overspisning, inkl. tvangsoverspisning (Binge Eating Disorder).
Mindful Spisning á la Damborg og Brændgaard forener moderne psykologi og human ernæring med mindfulness tappet direkte fra kilden. Konceptet er beskrevet i to bøger, en på dansk (Mindful Spisning) og en på engelsk (Mindful Eating Awareness).
Foredraget omfatter biopsykoedukation om samspillet mellem stress, lyst og spisning. Det omfatter også introduktion til konkrete meditationsteknikker og kostråd, der fremmer mindful spisning og reducerer overspisning.
Foredraget kan tilpasses både folk, der selv døjer med overspisning og fagfolk, der arbejder med at hjælpe andre, der døjer med det problem.
Markedets bedste pris
Brændgaard brænder for Mindful Spisning, men han forstår godt, at mange har modstand på hans tilgang og opfatter den som kontroversiel. Det kan derfor være svært på forhånd at vurdere værdien af et arrangement.
Han tilbyder derfor foredraget uden krav om betaling.
Det foregår helt konkret på den måde, at der ikke aftales noget honorar forud for et arrangement. Efter leveringen af foredraget, og evt. også efter intern evaluering af arrangementet, kan arrangøren så meddele Brændgaard, hvad de vil betale, hvis noget, hvorefter Brændgaard fremsender en faktura på det beløb.
Ved arrangementer med individuel betaling, så foregår betalingen ligeledes efter arrangementet, hvor hver enkelt selv bestemmer prisen ud fra den oplevede værdi.
Booking
Kontakt for booking og mere information: mail@perbraendgaard.dk, tlf./sms +45 26 25 20 10 eller brug kontaktformularen.
Discover more from perBraendgaard.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.