Foredrag: Ny sundhed

Oplæg:

NY SUNDHED

Ægte sundhed uden stress

Per Brændgaard præsenterer det nye sundhedsparadigme, hvor alle kan være med. Foredraget giver realistiske råd til en sundere hverdag.

Mens gammel sundhed især var til gavn for eksperter og medier, så er ny sundhed først og fremmest til gavn for mennesker og virksomheder.

Mens gammel sundhed var stressende og uholdbar, så giver ny sundhed bæredygtige virkninger med ro på.

Ny sundhed er ægte sundhed fri for myter og unødvendige, strenge regler og forbud. Ny sundhed er hel sundhed med fokus på hele mennesket og hele livsstilen. Du praktiserer ny sundhed ved simpelthen at starte, hvor du er og derfra tage små skridt i sundhedsfremmende retninger. Det handler om at slå autopiloten fra, blive mere bevidst i hverdagen og finde sin egen sunde kurs.

Foredraget er velegnet til virksomheder og arbejdspladser i forbindelse med sundhedsarrangement for ansatte eller input til sundhedsstrategi.

Afsæt:

Foredraget tager udgangspunkt i disse bøger af Per Brændgaard m.fl.: ‘Spis som du vil’, ‘Små skridt til vægttab – der holder‘, ’10 veje til vægttab’, ‘Slankekurs – 12 trin til et sundt og holdbart vægttab’, ‘Slank på ét sekund’ og ‘Kulhydratkuren – Kuren mod overvægt, træthed og madstress‘.

Om foredragsholderen:

Per Brændgaard er uddannet cand. scient. i human ernæring fra Københavns Universitet (1999) og ernærings- og husholdningsøkonom fra Professionshøjskolen Absalon (1994). Han er en af de mest erfarne formidlere og debattører indenfor ernæring og sundhed i Danmark. Mere info: PerBraendgaard.dk.

Booking: SKRIV ELLER RING og få et godt tilbud på dette foredrag til din virksomhed.

Foredrag