Foredrag om politik

Jeg tilbyder foredrag om politik målrettet helt almindelige mennesker for alle typer arrangører over hele landet.

Her er et oplæg til foredraget:

Foredrag med Per Brændgaard: SUND POLITIK

Per Brændgaard har en akademisk uddannelse indenfor natur- og sundhedsvidenskab. Han giver i dette foredrag en guide til sund politik. Det er den bevidste anvendelse af politik til at fremme sundhed for alle. Det kan lyde kedeligt, men politik er faktisk lidt af en krimi og frihedskamp.

Per Brændgaard fortæller om sin politiske vækkelse og inspirerer tilhørerne til at tænke selv i stedet for at sluge alt råt. Han fortæller indefra om den psykologiske proces, det er skridt for skridt at opdage, hvordan verden egentlig fungerer — og hvor meget løgn og bedrag der egentlig er.

Tilhørerne får Brændgaards politiske program for en sund verden med fred og velstand til alle. Det handler både om danske og globale forhold, og om både små (mad og motion) og store (krig og fred) emner. Det kan måske lyde lidt hippieagtigt, men fred er faktisk noget af det sundeste, der findes. Sund politik er den politik, der fremmer fred i verden.

Per Brændgaard opfordrer tilhørerne til at have et åbent sind – men ikke så åbent at hjernen falder ud. Det handler om at søge sandheden uden at falde for tossede konspirationsteorier. Det er på den anden side også tosset at tro, at konspirationer (sammensværgelser) aldrig forekommer. Det åbne sind skal fodres med fakta og beviser. Nogen har brug for at åbne sindet, mens andre har brug for beviser. Målet er at opdage sandheden uden at ryge ud af en psykologisk tangent.


Praktiske oplysninger

Honorar aftales individuelt.

Mere information og booking (for arrangører): mail@perbraendgaard.dk eller tlf. 26 25 20 10.

Pressefotos

PerBrændgaard.dk
%d bloggers like this: