Foredrag om sundhed til arbejdspladser

Jeg tilbyder foredrag om sundhed til virksomheder, kommuner og arbejdspladser over hele landet.

Jeg har erfaring med alle typer af målgrupper — fra helt almindelige mennesker til sundhedseksperter.

Her er en oversigt over de foredrag, jeg tilbyder målrettet helt almindelige medarbejdere på arbejdspladser:

Foredrag 1: Sund og frisk hver dag

I dette foredrag giver jeg en introduktion til mit syn på sundhed og en konkret guide til mere sundhed i hverdagen. Foredraget kommer hele vejen rundt om sundhed og deltagerne får brugbare tips til realistisk sundhed både hjemme og på arbejdet. Jeg leverer holistisk sundhed med befriende humor og helt uden løftede pegefingre.

Foredrag 2: Kram jer fri for stress

I dette foredrag fortæller jeg om forskningen i krammehormonet oxytocin, og hvordan noget så enkelt som at kramme kan være med til at forebygge stress i hverdagen. Jeg demonstrerer, hvordan man krammer på den sundeste måde, og hvordan man kan få mere beroligende berøring i hverdagen uden sexchikane.

Praktiske oplysninger

Et foredragsarrangement varer sædvanligvis to timer inkl. pause. Jeg medbringer PC med power point præsentation. Deltagerne kan efterfølgende få en kopi af mine dias som pdf, hvis de ønsker det. Arrangøren sørger for projektor, en tavle til at skrive og tegne på samt mikrofon og højttaler, hvis det er nødvendigt. Jeg bliver gerne nogle minutter efter foredraget og besvarer individuelle spørgsmål fra deltagerne.

Pris aftales individuelt, men her er mine vejledende priser for et foredrag:

  • Storkøbenhavn (ved S-tog): 4.000,- kr.
  • Øvrige Sjælland (ved IC-togstation): 5.000,- kr.
  • Fyn (ved IC-togstation): 6.000,- kr.
  • Jylland (ved IC-togstation eller Aalborg): 8.000,- kr.

Alle priser er inkl. rejsetid samt ekskl. udlæg til transport og ekskl. moms. Faktura fremsendes via email til kunden efter arrangementet er gennemført.

Book et foredrag om sundhed til din virksomhed

Du kan kontakte mig når som helst via telefon, mail eller SMS, hvis du vil booke et foredrag, eller hvis du har spørgsmål om noget i den forbindelse.

E-mail: mail@perbraendgaard.dk

Telefon/SMS: +45 26 25 20 10

Per Brændgaard | Willemoesgade 31, 4. th. | 2100 København Ø

Book et foredrag om sundhed med Per Brændgaard

 

%d bloggers like this: