Foredrag om spiritualitet

Per Brændgaard tilbyder foredrag om spiritualitet til alle interesserede.

En foredragstitel kan være:

KRAM, CANNABIS OG SEX I MEDITATION

Per Brændgaard forklarer, hvordan kram, cannabis og sex kan bruges – og misbruges – i spirituel praksis.

Kram og kærlighed er noget, alle forstår, men som de fleste ofte misforstår eller overser vigtige aspekter af. Per Brændgaard giver en guide til forskellige typer kram og kærlighed med fokus på at vække og bruge den rette “krammeånd”.

Lange, hjertelige kram bliver ofte misforstået som optakt til sex, men nærværende kram kan også være en spirituel praksis i sig selv. Foredraget går i dybden med forskellen og samspillet mellem kram og sex.

Det spirituelle potentiale i sex har været holdt hemmeligt for offentligheden i hemmelige okkulte selskaber i århundreder. Importen af “tantra” fra Østen til Vesten har åbnet for dette, men det spirituelle formål bliver ofte glemt i den vestlige udgave af “tantra”. Per Brændgaard giver konkrete bud på sex med et mere klart spirituelt sigte med afsæt i gamle visdomstraditioner.

Cannabis har også et stort spirituelt potentiale, der bliver druknet i forbud og misbrug i Danmark. Per Brændgaard deler sine egne erfaringer med potmeditation uden at opfordre deltagerne til at gøre noget ulovligt.

Det generelle budskab i foredraget er, at uanset hvad man bruger på den spirituelle vej, så skal det foregå med den rette intention og som en meditation.

Per Brændgaard er cand. scient. i human ernæring fra Københavns Universitet, og han har været med til at udvikle flere spirituelle ernærings- og sundhedsmetoder i samarbejde med bl.a. psykolog og meditationslærer Uffe Damborg samt Center for Forskning i Eksistens og Samfund ved Sociologisk Institut. Han har etableret sin egen religion – Lystro – med afsæt i erfaringer fra krammeklub, krammemeditation, krammeterapi og personlig udvikling via buddhistisk og kristen meditation.     

Pris aftales individuelt.

Send en mail til mail@perbraendgaard.dk for at høre nærmere om mulighederne som arrangør eller for at foretage en booking.

Foredraget tilbydes både i den virkelige verden og online, f.eks. via Zoom.

Mere spiritualitet

Oplysning om sundhed, eksistens og politik