Book et foredrag om sundhed med Per Brændgaard

Foredrag om sundhed

Her er oplæg til mit foredrag om sundhed:

Foredrag med Per Brændgaard

HOLISTISK SUNDHED

Mere sundhed på en lettere måde

Holistisk sundhed er et helhedssyn på sundhed med fokus på den enkeltes sundhedsbevidsthed. Det giver mere sundhed på en lettere måde for flere mennesker.

Per Brændgaard er cand.scient. i human ernæring og giver i dette foredrag en introduktion og guide til holistisk sundhed for alle. Det handler om sund livsstil på din helt egen måde — fri for forbud og fanatisme. Det handler også om at opdage de dele af sundheden, som du måske hidtil har overset.

Foredraget er samtidig et opgør med det herskende syn på sundhed, der virker stressende for mange af os. Sundhed skal være en fornøjelse i hverdagen og ikke en sur pligt, der dræner os for energi. Hvis hverdagen i forvejen er fyldt med rigeligt arbejde og pres, så skal sundhed indføres med lethed og glæde. Ellers giver det bagslag.

Brændgaards opskrift på sundhed er enkel: Tænd for din sundhedsbevidsthed. Se sundhed som summen af mange små valg hver dag. Vælg at gøre noget, der er bare lidt sundere end det, du plejer — og sundere og sundere hen ad vejen i dit eget tempo.

Foredrag og booking

Foredrag om sundhed

:: Holistisk sundhed med Per Brændgaard

%d bloggers like this: