Foredrag til virksomheder

Per Brændgaard tilbyder inspirerende, nytænkende og underholdende foredrag til virksomheder, arbejdspladser og professionelle foredragsarrangører over hele landet.

Foredrag kan også foregå over Zoom som webinar.

Varighed og pris aftales individuelt.


Foredrag #1, oplæg:

Sundhed med frihed
(og frihed med sundhed)

Vi lever i en tid og i et samfund, hvor både sundheden og friheden er under pres. Det mener i hvert fald Per Brændgaard, der i dette provokerende og underholdende foredrag give gode råd og lægger op til debat om sundhed med frihed.

Per Brændgaard er uddannet ernæringsekspert (cand.scient.). Året efter han var færdig på universitetet, udkom hans første bog, der fokuserede på samspillet mellem sundhed og frihed i kostråd og slankemetoder. ‘Spis som du vil’ og udkom på Nyt Nordisk Forlag i 2000. Han har arbejdet med sundhed med frihed lige siden med inddragelse af flere og flere aspekter af den samlede sundhed. Han er for tiden ved at lægge sidste hånd på et nyt, samlet koncept for evidensbaseret Holistisk Sundhed.

Per Brændgaard har særlig viden om disse emner:

  • Sundhedsbegrebet
  • Kost og ernæring
  • Overvægt og slankemetoder
  • Motion og motivation
  • Alkohol, rygning og cannabis
  • Kram og oxytocin
  • Corona og sundhedspolitik
  • Sundhedsmåling og -videnskab

Det er Per Brændgaards holdning, at enhver sundhedsindsats, f.eks. på arbejdspladser, bør tilstræbe af fremme både sundhed og frihed samtidig. Måske er der dybest set slet ingen forskel på sundhed og frihed. Med andre ord: Det er kun muligt at fremme sundheden, hvis det foregår på en frihedsbaseret måde.

Foredraget er velegnet til fyraftensmøde, debatmøde eller som inspiration til sundhedspolitik, coronapolitik, motionspolitik, overvægtspolitik, etc.


Foredrag #2, oplæg:

Konspirationsteorier om sundhed

Konspirationsteorier og andre alternative teorier om sundhed er udbredte og påvirker forbrugernes adfærd, uanset hvor sandfærdige teorierne er.

Per Brændgaard har studeret en række konspirationsteorier og andre alternative teorier om sundhed og giver i dette foredrag sit bud på, hvorfor disse opfattelser opstår, og hvordan man kan have en ordentlig dialog om emnet.


Foredrag #3, oplæg:

Propagandatricks

Eller: Sådan kan man få folk til at tro, at noget usundt er sundt

Propaganda er defineret som organiseret, overtalende kommunikation. Det bliver også kaldt PR (Public Relations), da det lyder pænere.

Per Brændgaard gennemgår i dette foredrag en række aktuelle propagandatricks med fokus på sundhedsområdet. Han afslører, hvordan man med den rette kommunikation kan få noget usundt til at fremstå som sundt – og omvendt: noget sundt til at fremstå som usundt.


Honorar aftales individuelt.

Kontakt/booking

Mere om foredrag

Mere sundhed