Forside :: Per Brændgaard

Mit navn er Per Brændgaard. Velkommen til min hjemmeside og blog. Jeg blogger om sundhed, sandhed og politik med udgangspunkt i den tredje vej.

Brændgaards Blog på dansk

Se alle indlæg

Kun indlæg om sundhed

Kun indlæg om musik og politik

Tegn gratis abonnement

Blog posts in English

See all posts in English

Only posts about health

Only posts about music and politics

Free subscription

Information about me in English

Den tredje vej

Jeg befinder mig på den tredje vej, som er sandhedens og sundhedens vej. Den tredje vej er mellem mainstream og alternativt med integrerede og nye perspektiver og løsninger. Jeg har opdaget den tredje vej efter mange års arbejde med at studere videnskab, tænke ud af boksen og praktisere kritisk tænkning om alt. Min interesse startede med ernæring, gik videre til holistisk sundhed og omfatter nu også verdens tilstand og politik generelt.

Den tredje vej

Om Per Brændgaard

Jeg er uddannet cand.scient. i human ernæring med mange års erfaring med formidling af kompliceret, faglig viden til helt almindelige mennesker. Efter mange års ansættelse indenfor forskning, uddannelse og public relations er jeg nu helt selvstændig.

Ydelser og booking

Tilbud: Per Brændgaard til dig som privatperson

Tilbud: Per Brændgaard til virksomheder og arbejdspladser

Book en tid eller et arrangement

Følg mig i de sociale medier

Se hvad jeg anbefaler af sunde produkter

Lyt til min hjemmelavede musik

Kontakt mig på mail@perbraendgaard.dk

Per Brændgaard