Fra Mørket til Lyset

Per Brændgaard fortæller sin barske historie om at vokse op i et miljø, hvor overgreb, trusler og vold var en naturlig del af hverdagen, mens alt var pænt og ordentligt udadtil.

Det er også fortællingen om, hvordan fortrængning af traumatiske minder og udvikling af angstlidelsen OCD gjorde det muligt at overleve som ung og voksen med Mørkets tunge kuffert på slæb.

Per Brændgaard var i mange år en succesfuld ernærings- og sundhedsekspert, der ofte optrådte i medierne og på de store foredragsscener. Arbejde, studier, kost og træning var en effektiv flugt i mange år, men en dag var energien brugt op.

Foredraget er fortællingen om Pers rejse gennem Mørket til Lyset på den anden side. Per fortæller, hvordan han gradvist over en række år kom i kontakt med de fortrængte barndomsminder. Det er både en konfrontation med smerten og en erkendelse af de særlige evner – ja, nærmest superkræfter – man kan have udviklet med sådan en baggrund, hvis man ikke går helt ned.

Per Brændgaard fortæller, hvordan de nye erkendelser har formet hans nuværende arbejde med sundhed, politik og spiritualitet i retning af helhed, retfærdighed og indsigt – og hvordan det i dag driver ham i en frygtløs, utrættelig kamp for at beskytte de uskyldige “små” mod overgreb og undertrykkelse fra de udspekulerede, bedrageriske “store”.

Foredragets morale er, at intet er så skidt, at det ikke kan bruges til noget godt.


Kontakt & Booking

Flere foredrag

Mere sundhed