Frihedsbevægelser i Danmark

Denne side er et forsøg på at lave en samlet oversigt over alle frihedsbevægelser og -grupper i Danmark.

Mennesker er forskellige, så de forskellige grupper bruger naturligvis forskellige metoder. Hver fugl må synge med sit næb.

Alle gruppeledere på listen har givet tilsagn til, at de er enige i disse tre centrale budskaber:

  1. FRIT VALG: Alle tiltag mod “covid-19” skal være baseret på frit valg. Det betyder, at der ikke må være nogen som helst begrænsninger i den personlige frihed, hvis man vælger ikke at lade sig “vaccinere”, ikke bruge mundbind, ikke lade sig teste, ikke bruge coronapas, ikke bruge fritagelsesbevis, etc.
  2. EFTERFORSKNING: Vi mistænker Mette Frederiksen, Magnus Heunicke, Søren Brostrøm, m.fl. for kriminel aktivitet mod det danske folk via coronapolitikken. Vi støtter ordentlig efterforskning af disse mistanker og efterfølgende retssager.
  3. FRED: Vi bruger så vidt muligt fredelige og ikke-voldelige metoder. Vi er dog også parat til at bruge den nødvendige, lovlige nødværge, hvis det skulle blive nødvendigt, f.eks. for at beskytte os selv og vores børn mod tvangsvaccination.

LISTEN

Listen omfatter foreninger, facebookgrupper, partier, personer, medier, etc. Alle som på en eller måde kæmper for frihed under coronaen.

Mere sundhed