25 tanker om “Frihedssiden | Opslagstavlen”

 1. Hej med jer😊
  Når tingene omkring os går amok vil jeg gerne foreslå at der er et fysisk sted vi kan mødes. F.eks. Botanisk Have, kunstmuseet i Kbh. Eller en bestemt adresse eller en landmark.
  En bestemt dag i ugen
  Et bestemt tidspunkt
  Hver uge.
  Hvad siger I til det?
  Årsagen er at når/ hvis det bliver helt slemt, vil energi og teknologi være ude af drift og vi vil have svært ved at samle os.

 2. Hej alle 💞Jeg vil også godt være med på dette fantastiske initiativ 😊❤Og vil også give mine kontaktoplysninger til dem der har lyst til at have dem : Hanne Larsen, Kornvænget 18, 1. th, 2750 Ballerup, hanne2607@protonmail.com, tlf. 22 39 58 37 Og tak for de gode forslag, og kæmpetak til dig Per for det du gør i frihedskampen 🙏💜 Masser af lys, glæde og kærlighed til os alle 🌞😊💚 Knus og kram 😘💟 Hanne

 3. Er PCR test så ringe,,eller hvad forstår i ud fra denne artikel fra BT/Politkken??

  Overlæge: 9 af 10 coronatests kunne være sparet

  – 9 af 10 coronatest kunne være sparet ved at sætte mere specifikke, kliniske krav op til, hvem vi ville teste.

  Sådan skriver overlæge og speciallæge i psykiatri, Mia Gall Grandahl, i et debatindlæg i Jyllands-Posten.

  Det gør hun på baggrund af en analyse af den danske teststrategi fra Den Lægefaglige Tænketank Atlas. Hun er selv medforfatter til analysen.

  Tænketanken når også frem til, at mere end 30.000 personer har måttet isolere sig uden grund efter et falsk positivt svar på deres coronatest.

  Ifølge Mia Gall Grandahl er risikoen for, at personer helt uden sygdomssymptomer er smittet med coronavirus meget lille. Derfor vil andelen af falsk positive tests være klart større, blandt raske, som lader sig teste, end blandt personer med sygdomssymptomer så som feber, hoste eller hovedpine, skriver hun.

  Det er medvirkende til, at Mia Gall Grandahl konkluderer, at resultaterne af de mange tests, raske danskere har fået taget gennem store dele af pandemien, kunne være sparet væk – uden at det ville have gjort det sværere at holde smitten nede.

 4. Hej alle!
  Jeg ville høre, om der er andre i København (bor tæt på Vesterbro/Frederiksberg) ? eller om der er nogle, som har aftalt at mødes et sted i København?? Min familie, venner og bekendte har desværre valgt vaccine, så synes det føles lidt stramt efterhånden 😁

 5. Mads Palsvig i retten.

  Retssag imod Mads Palsvig for at kalde fascister for fascister mens pågældende fascister bryder dansk og international lovgivning.
  Kære Alle,

  I morgen skal jeg i retten:

  Københavns Byret – retssal 39, Frederiksberggade 1, 2.sal, 1459 København K, onsdag den 3. november kl 09:30

  Jeg er tiltalt med påstand om bødestraf for overtrædelse af Straffelovens paragraf 121.

  Min advokat er Erbil Goekhan Edge Kaya.

 6. bliver jeg mon fyret?
  En kvinde kom ind i spisesalen med mund bind:
  Mig: What happend Why are you waring mask?
  Hende:you dont know there is an epidemic? ( are you stupid)
  Me: No I dont know? where is it? Is there any dead or sick people?
  Hende: There is scientific evidence…
  Me: where?
  Her: So you dont follow the latest news,?
  Me: No
  Me please take off your mask, halloween is over…
  fight… hun vil klage over mig…

 7. Hej alle!
  Har brugt snart et år på at få overblik over hvad der forgår i verden? Er det er mig der er en sølvpapirshat imens familie og venner har ladet sig vaccinere og tilsyneladende lever ubekymret videre imens jeg ville ønske at jeg snart vågnede op og opdagede at det hele var en ond drøm. Vi kan tale om det i min nærmeste familie (mand og voksne børn og vi er alle uvaccinerede) men det er nærmest tabu at drøfte det i vennekredsen og vækker vrede hvis man lufter nogle synspunkter eller den frygt man føler over hvad der foregår. Det bliver affærdiget med at det blot er konspirationsteorier og jeg bliver belært om at vacciner selfølgelig er ordentligt testet mm. Jeg blev helt lettet den anden dag da jeg så videoen med de 4 EU parlamentsmedlemmer der udtalte sig på et pressemøde vedrørende grønt vaccinepas og tænkte om der snart ville gå hul på bylden. Men den bliver vel tiet ihjel og ikke vist på DR? https://twitter.com/AndersonAfDMdEP/status/1454536833765883910?s=20
  (Den er ikke vist i sin fulde længde her men findes flere steder på nettet….. hvor også Christian Theres viser den information om vaccinerne som MEP har fået vist = ingenting da det var malet over!)
  Savner nogen at drøfte /dele verdenssituationen med.

Skriv et svar

Sundhed & Frihed

%d bloggers like this: