Hjemmesiden per Brændgaard

Hjemmesiden per Brændgaard er integreret blogmedie, online vejledning og skole til voksne, der søger originale, kritiske og konstruktive vinkler på sundhed, politik, spiritualitet og kommunikation.

Her finder du Sundhedspressen.dk og Frihedspressen.dk, der tager udgangspunkt i henholdsvis Holistisk Sundhed og Den Tredje Vej.

De to koncepter er fundamentet i den tilgang til sundhed og politik, som hjemmesidens navn peger på: ‘per Brændgaard’ i betydningen ‘via eller ved hjælp af Brændgaard’.

Som blogmedie er der adgang til kommentarer, der giver mulighed for online vejledning om emnerne i de forskellige indlæg. Der er desuden en hel sektion kun med fokus på online vejledning.

Skoledelen omfatter online undervisning med et stort arkiv af online undervisningslektioner samt video- og lydoptagelser af foredrag, webinarer, m.v. Målet er at hjælpe brugerne til at blive studerende på en individuel, fri og fleksibel måde i en slags online folkeskole for voksne.

For at fremme fordøjelsen af de til tider tunge, intellektuelle og komplekse emner, så krydrer Brændgaard det hele med hjemmelavet komik, lyrik og musik.

Denne oversigt viser, hvad du har adgang til uden medlemskab, som gratis medlem og med de forskellige muligheder for betalt medlemskab og abonnement.


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.