Hvorfor er 9/11 stadigvæk relevant?

Hvorfor er vi så mange, der går op i 9/11 (11. september 2001-begivenhederne i USA)? Kan vi ikke give slip på fortiden? Er vi konspirationstosser? Er vi sådan nogen, der hader jøder?

Jeg kan ikke svare for alle, men jeg kan svare for mig selv. Jeg interesserer mig for 9/11, fordi det var den katastrofale begivenhed, der katalyserede den såkaldte krig mod terror. En krig som stadigvæk kører på højtryk, og som fik Danmark til at være en aktivt krigsførende nation. Jeg interesserer mig for 9/11, fordi min selvstændige evne til naturvidenskabelig tænkning ikke er overbevist om den officielle forklaring. Dette på trods af at jeg virkelig har prøvet at sætte mig grundigt ind i alle argumenter i sagen. Den officielle historie, der førte til kronisk krig, holder simpelthen ikke vand i min optik. Jeg interesserer mig for 9/11, fordi den følgende krig tjener helt andre politiske og økonomiske interesser end de påståede bagmænds. Jeg interesserer mig for 9/11, fordi vores almindelige medier og journalister har svigtet os med alle de spørgsmål, som de ikke har stillet. Jeg interesserer mig for 9/11, fordi jeg brænder for fred. Jeg interesserer mig for 9/11, fordi den bedste behandling af ethvert problem altid er at fjerne årsagen.

Mere fred

%d bloggers like this: