Informationscenter med helhedssyn

Velkommen til Per Brændgaards Informationscenter for Helhedsorienteret Ernæring og Sundhed. Her finder du gratis information og inspiration om en helhedsorientet tilgang til sund livsstil, mad og motion.

Informationscenter for Helhedsorienteret Ernæring og Sundhed

Informationscenter for Helhedsorienteret Ernæring og Sundhed

Helhedsorienteret sundhed handler først og fremmest om bevidsthed: sundhedsbevidsthed.

Helhedsorienteret sundhed handler ikke om at følge et bestemt program. Du kan være sund på mange forskellige måder, og det er meget individuelt, hvad der skal til. Sundhed er ikke ensretning. Sundhed er mangfoldighed.

Sundhedsbevidsthed er at være bevidst om, hvordan du har det, og hvordan forskellige omstændigheder og valgmuligheder påvirker, hvordan du har det. Sundhedsbevidsthed er at slå autopiloten fra, træffe bevidste valg, prøve dig frem og mærke efter. Det er ikke en kur, der slutter igen. Det er en sund og bæredygtig kurs med mange små skridt.

Målet er intuitiv sundhed. Det er, når du ikke længere skal anstrenge dig så meget eller tænke så meget over det. Du ved bare, hvad der er mere eller mindre gavnligt for dig. Det kommer ikke af sig selv. Du har brug for helhedsorienteret, evidensbaseret og praktisk brugbar viden. Det finder du her i videncentret.

Viden er næring for din intuition.

Forskellige typer information

I Per Brændgaards blog om sundhed finder du aktuelle og ofte også personlige indlæg om alt fra kost til kram.

I sundhedsguiden finder du en samling er af de vigtigste råd indenfor forskellige sundhedsemner i en kort og konkret form.

Under artikler kan du læse mere i dybden om helhedsorienteret holistisk sundhed og ernæring.

Du kan også købe en e-bog, hvis du vil have endnu mere information og vejledning.

Støt centret

Informationscentret gør information om helhedsorienteret sundhed og ernæring gratis tilgængelig for alle. Du er hjerteligt velkommen til at foretage en frivillig donation til centret og sagen. Din støtte gør det muligt at udvikle endnu mere indhold. Du er også velkommen til at komme med forslag til emner og spørgsmål. Kontakt Per Brændgaard