Jeg har forladt Espresso House i protest!

6 mar

Jeg har forladt Espresso House i protest over musikken!

Jeg ville egentlig have siddet der hele formiddagen i dag, men efter en time kunne jeg ikke holde det ud længere. De spillede de samme to sange på repeat! Jeg gjorde den søde barista opmærksom på det, men hun sagde, at hun ikke kunne ændre på musikken. Den blev dikteret fra hovedkontoret.

Sædvanligvis er det de samme 8-10 sange, der kører på repeat. Det har været lige på grænsen til irritation, men det har været til at leve med. Jeg mistænker Espresso House for at lave aftaler med pladeselskaberne om at pushe bestemte sange i en periode. Det vil sige, at de får penge fra pladeselskaberne for at køre sange på irriterende repeat. Det er nok kun musikalsk sensitive typer som mig, der lægger mærke til det og lader sig gå på af det.

Og det er sådan set ikke fordi, at musikken på Espresso House er dårlig. Tværtimod så plejer jeg godt at kunne lide den. Den ene af de to sange på repeat i dag var en af de nye med The National, som jeg faktisk er ret vild med. Men jeg blev simpelthen nødt til at gå, da jeg ville være kommet til at hade The National, hvis jeg var blevet på cafeen i længere tid.

Så sidder jeg på Emmerys, hvor ekspedienten påstår, at han kun hører den samme sang to gange om ugen. Det må så komme an på en prøve.

Det var så dagens brokke-blog. 🙂

Musik på repeat på Espresso House

No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.