Jeg har nu to krammeklubber

13 maj

Jeg har nu to forskellige krammeklubber. Her beskriver jeg, hvad forskellen er, så du kan se, hvilken der er bedst egnet til dig. 🙂

Østerbro Krammeklub

Østerbro Krammeklub er min private krammeklub. Vi mødes hos mig på Østerbro, og vi starter altid med meditation. Det spirituelle aspekt af kramningen er i fokus. Det er gratis at være medlem, og det er frivilligt, om man vil donere til mine udgifter til kiks og te. Alle kan anmode om at blive medlem, men pladsen er begrænset, og jeg ønsker at sammensætte en gruppe med god krammekemi hele vejen rundt. Det er faktisk mest mine private facebookvenner, som jeg inviterer med. 🙂

Københavns Krammeklub (Copenhagen Cuddle Club)

Københavns Krammeklub er min mere offentlige krammeklub. Her foregår arrangementerne forskellige steder i København. Der er fokus på den fysiske kramning/cuddling og ikke så meget det meditative aspekt. Krammefester er den primære aktivitet. Alle er velkomne, og begivenhederne foregår med regulært billetsalg. Typisk 100 kr. pr. event.

Gratis kram en fremmed

 

No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: