Kategorier

Jesus siger: Vi er den samme

Forleden fik jeg besøg af Jesus igen. Han fortalte mig, at jeg skulle viderebringe denne besked: Vi er den samme Vi er alle små dele […]

For at få adgang til dette indhold skal du oprette en gratis profil og være logget ind. Skriv til mail@perbraendgaard.dk hvis du af en eller anden grund ikke får adgang til indholdet, selvom du er oprettet og logget ind.

Forleden fik jeg besøg af Jesus igen. Han fortalte mig, at jeg skulle viderebringe denne besked: Vi er den samme Vi er alle små dele […]
For at få adgang til dette indhold skal du oprette en gratis profil og være logget ind. Skriv til mail@perbraendgaard.dk hvis du af en eller anden grund ikke får adgang til indholdet, selvom du er oprettet og logget ind.
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x