Kærlighedscoaching

Jeg tilbyder kærlighedscoaching til mænd, kvinder og par.

En coachingsamtale varer 1 time og koster 800,- kr.

Samtaler kan enten foregå som et personligt møde ansigt til ansigt eller på afstand over telefon eller Skype. Jeg modtager klienter i min private praksis på Østerbro i København efter forudgående aftale alle ugens syv dage både dag og aften.

Kontakt mig og book en tid.

Områder for kærlighedscoaching

Gennem personlige studier og eksperimenter har jeg specialiseret mig i at hjælpe andre indenfor især disse kærlighedsområder:

  • Kærlighedsmeditation: Udvikling af spirituel kærlighed via guidet meditation, bl.a. i forhold til kærlig-venlig selvomsorg, sundhedsfremme og konflikthealing. Kærlighed er den dybeste kilde til motivation for sundhed, så hvis det kniber med sundhedsmotivationen, så prøv at øge kærligheden.
  • Kropskærlighed: Coaching i udvikling af fuld accept af kroppen som den er og udvikling af dyb kærlighed til og dyb nydelse i den. Mange, især kvinder, har desværre svært ved at elske deres naturlige kroppe, som de er.
  • Relationsudvikling: Coaching i nytænkning og udvikling af kærlige relationer, f.eks. krammevenner. Kunsten at have nære, intime relationer uden sex.
  • Fri kærlighed: Coaching i at sætte kærligheden fri og finde din naturlige kærlighedsstil. Obs: Fri kærlighed er ikke det samme som fri sex. Det betyder bare, at man nulstiller normerne, tænker ud af boksen og mærker efter.
  • Polyamori: Coaching i afklaring, udvikling og nytænkning af polyamorøse relationer. Er polyamori noget for dig, og hvordan griber man det an i praksis? De mange former for polyamori.
  • Skilsmisse: Til dig der overvejer at blive skilt, befinder dig midt i en skilsmisse i eller prøver at komme dig oven på en skilsmisse.
  • Energisex: Coaching i udvikling af nærende energisex. Foregår med tøj på.
  • Mandecoaching: Coaching om kærlighed, kvinder, dating, kommunikation, homofobi, maskulin/feminin energi og sex målrettet danske mænd. Bliv bedre til kvinder.

Kontakt og booking

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak over telefonen om, hvordan jeg kan hjælpe dig/jer til at få mere kærlighed i dit liv.

Kærlighedscoaching

%d bloggers like this: