Krammecafe: Uformel hygge med mulighed for kram

Krammecafe er et uformelt arrangement med almindelig cafehygge kombineret med mulighed for kram. Du dukker op indenfor åbningstiden, og du kan gå igen, når du har fået nok.

Der er ingen fælles start eller undervisning, men alle krammecafegæster skal være informeret om og indforstået med krammereglerne. Der er ikke et krav om, at du skal kramme med nogen. Du kan også bare møde op og få en uforpligtende snak om kram.

Eksempel på tekst til annoncering af krammecafe: Torsdag den 10. maj 2016 kl. 19-21 er der krammecafé i Østerbrohuset. Per Brændgaard kommer og faciliterer kærlig, ikke-seksuel berøring mellem cafegæsterne. Du må gerne kramme de andre i cafeen i det tidsrum, men du skal lige spørge om lov først. Du må også gerne være fri og bare se på eller få dig en snak om kram. Måske møder du en ny krammeven. Arrangementet er gratis. Alle er velkomne.  

Jeg afholder selv krammecafe-arrangementer, og jeg tilbyder rådgivning og facilitering om etablering af lokale krammecafeer på arbejdspladser m.v. Kontakt mig for mere information.

Mere om kram