Krammeterapi i TV2

Krammecoaching og krammeterapi

Per Brændgaard tilbyder krammecoaching og krammeterapi til private klienter og virksomheder.

‘At kramme’ er at praktisere kærlig berøring. Det omfatter stående omfavnelse, men også andre former for kærlig berøring.

Mindful kramning er kærlig berøring med bevidst nærvær. Mindfulness øger en mental/spirituel teknik, der øger virkningen af kærlig berøring. Der findes to former for mindful kramning:

  • RO-kramning, der sigter på udvikling af ro i krop og sind, bl.a. ved at øge hjernens dannelse af oxytocin (som desuden
  • ENERGI-kramning, der sigter på udvikling af energi (i taoistisk forstand: jing (seksuel energi), chi (vital livsenergi) og shen (spirituel energi)).

De fleste har erfaret, hvordan et kram kan give ro, hvorimod de færreste endnu har til gode at erfare, hvordan et kram også kan give den form for energi.

KRAMMECOACHING

Krammecoaching er samtaler med fokus på udviklingen af klientens muligheder for at kramme i hverdagen og klientens evner til at bruge mindful kramning til ønskede formål.

Det omfatter bl.a. relationsudvikling med fokus på nuværende og/eller nye relationer, evt. med fokus på at udvikle krammevenskaber. Det er venner, der dyrker kærlig berøring med hinanden og med klare aftaler om grænser og relationens karakter.

Krammecoaching er også velegnet for par, grupper og arbejdspladser, der ønsker at bruge kram til at forebygge stress og fremme sundheden på arbejdspladsen.

KRAMMETERAPI

Krammeterapi er krammesessioner med fysisk kramning. Krammeterapeuten er trænet i mindful kramning med fokus på klientens udvikling af ro og/eller energi.

Krammeterapi foregår med tøj på som et professionelt møde uden sex, erotik og romantik.

Hvis du overvejer at gå til krammeterapi, så start med at booke en tid til krammecoaching. Det giver dig mulighed for at få svar på dine spørgsmål og vurdere om fysisk berøring med krammeterapeuten er noget for dig – og om I overhovedet er et energimæssigt match med udviklingspotentiale.

Book en tid

Konsultation

Holistisk sundhed med Per Brændgaard