Sådan bliver du krammelækker

Krammelækker

Sådan bliver du krammelækker!

Man er krammelækker, når man er lækker at røre ved og at være fysisk tæt på i det hele taget. Her er min guide til, hvordan du kan blive naturligt krammelækker, uanset om du er kvinde eller mand.

Princippet er enkelt: Fjern det, der blokerer for din naturlige krammelækkerhed. Der er ikke noget kunstigt, du skal skabe. Krammelækkerhed handler ikke om skønhed, udseende eller fitness. Det er min erfaring, at 9 ud af 10 er dejlige at kramme med, når de fjerner det, der blokerer for deres naturlige lækkerhed.

#1. Gå i bad

Gå i bad, inden du tager til kramning. Den rene lugt af menneske giver den mest behagelige krammeoplevelse. Du skal ikke være bange for at lugte af dig selv.

#2. Drop parfumen

Jeg fraråder generelt alle former for parfume. Undgå især at sprøjte parfume direkte på din krop eller dit tøj inden kramning. Parfume er lugtcamouflage for mennesker, der ikke tør vise, hvem de er. Undgå også parfume i sæbe, shampoo og creme. Og i vaske- og rengøringsmidler. Parfume er aldrig nødvendigt, når man går i bad regelmæssigt. Nærlæs varedeklarationerne og undgå så vidt muligt alle produkter, der indeholder parfume. Alt fås i parfumefri varianter. Hvis du har for vane at bruge parfume dagligt, så er det nødvendigt med en udrensningsperiode på en uges tid, før lugten er ude af din hud. Alt dit tøj skal også vaskes.

#3. Brug antiperspirant

Brug en god og parfumefri antiperspirant under armene, efter du har været i bad. Prøv dig frem og find en, der både virker og ikke irriterer din hud. Jeg kan f.eks. anbefale Vichy Antiperspirant Roll Deodorant Roll-on. Vælg den hvide, som er uden parfume m.m. og velegnet til følsom hud. Fås på apoteket.

#4. Børst tænder med mere

Børst tænder to gange om dagen. Børst også tungen og brug tandtråd en af gangene. Tungebørstning er tandtråd er hemmeligheden bag frisk og lækker krammeånde.

#5. Brug tyggegummi eller Hali-Z

Brug gerne sukkerfri tyggegummi eller en zinksugetablet (jeg kan f.eks. anbefale Hali-Z fra apoteket) til at give frisk ånde lige inden kramning. Skyl munden i rent vand, før du bruger tyggegummi eller Hali-Z for at fjerne rester af mad, kaffe, osv.

#6. Tag behageligt tøj på

Tag tøj på som det er behageligt at røre ved for andre, og som det er behageligt at blive rørt igennem for dig. Jeans er ofte en dårlig idé, da de kan isolere og stramme for meget. Skjorter og andet med knapper er heller ikke så smart, da knapper ikke er så rare at røre ved. Bomuld og silke i blød og tilpas tynd kvalitet er optimalt. Det gælder både på over- og underkrop. Det er ofte en særlig udfordring for mænd at tage tøj på, som det rent faktisk er behageligt at røre ved. Kombinationen af jeans og skjorte er bare ikke så rar. Mænd skal ikke være bange for eller joggingbukser eller “hippiebukser”.

#7. Lad være med at ryge

Lad være med at ryge. Især lige inden og under kramning. Tag røgfrit tøj på inden kramning. Altså tøj som er blevet vasket, siden det sidst blev udsat for tobaksrøg. Det optimale er simpelthen at være ikke-ryger. Hvis du ryger cannabis, så “ryg” det rent fra en vaporizer (damper) i stedet for fra en joint blandet med tobak.

#8. Lad være med at drikke alkohol

Lad være med at drikke alkohol op til og under kramning. Det kan lugtes, og det sænker desuden intensiteten af de taktile sanseindtryk ganske betragteligt. Lad dig beruse af berøringen i stedet for af alkoholen. Alkohol kan også gøre, at du lettere kommer til at overskride andres krammegrænser. Eller dine egne.

#9. Slap af, vær nærværende og nyd det

Det måske vigtigste krammeråd er at slappe af, være nærværende og bare nyde det. Når man gør det, så er man meget mere lækker at kramme med.

#10. Giv slip på begæret

Det er en særlig udfordring for mænd at give slip på begæret, når de krammer med lækre kvinder. Ved at øge din bevidsthed (mindfulness) kan du lære at lade begæret være uden at klynge dig til det. Giv slip på begæret og opdag de nye dimensioner af sanselighed, nydelse og energi, der så begynder at dukke op i krammet. Du skal ikke forbyde dig selv at mærke begær og lyst. Du skal bare lade det være og lade være med at handle på det. Slå den seksuelle autopilot fra og opdag den bæredygtige glæde i den rene nydelse og energi. Du skal ikke være aseksuel. Du skal blot opdage nye aspekter af din seksualitet; den seksualitet der er fri for begær og udløsningstrang.

Sådan bliver du krammelækker

:: Ernæring og sundhed med mere

%d bloggers like this: