Krammelækker: Sådan bliver du super rar at røre ved

13 sep

Du er krammelækker, når du er lækker at kramme med. Mere er der ikke i det. Det handler ikke om udseende, fitness, fatness eller nogle af de andre af tidens skøre skønhedsidealer. Det er min erfaring, at de fleste er rigtigt rare at kramme med, når de fjerner det, der blokerer for den naturlige krammelækkerhed.

Du kan fremme din naturlige krammelækkerhed ved at følge disse seks råd. De er baseret på mine efterhånden ret omfattende erfaringer som leder af Østerbro Krammeklub og som privat krammeterapeut.

Sådan bliver du krammelækker

#1 Gå i bad

Ja, det siger jo nok sig selv, at det er rarere at kramme med en, der er forholdsvis nyvasket end en, der har svedt hele dagen.

 

#2 Gør munden og ånden ren

God mundhygiejne med regelmæssig tandbørstning er selvfølgelig vigtigt. Husk også tungebørstning og tandtråd mellem tænderne, da det især er belægninger der, der kan give dårlig ånde. En HaliZ-zinksugetablet (købes på apoteket) er god at tage lige før kramning, især hvis du har spist eller drukket noget, der lugter. Husk i øvrigt at skylle munden med vand, efter du har spist eller drukket noget, der lugter. Det simple trick fjerner det meste og forebygger desuden både huller og syreskader. Tyggegummi kan også bruges, men sugetabletter med zink kan noget særligt.

#3 Tag krammelækkert tøj på

Krammelækkert tøj er blødt, uden for mange knapper og nitter, og så er det lavet af et materiale, der bare er rart at røre ved. Mærk dig frem. T-shirt og joggingbukser er eksempelvis ganske udmærket til kramning. Fancy tøj er ofte både ubehageligt at røre ved og have på, men der er selvfølgelig undtagelser.

#4 Drop parfumen

Tæt kramning i lang tid gør, at lugten af parfume kan blive ret ubehagelig, især for sarte næser som min. Der er desuden mange, der ikke kan tåle parfume, og det er jo ærgerligt, hvis de ikke kan kramme med. Jeg anbefaler, at man udelader parfume i alt og bruger en antiperspirant under armene for at forhindre ubehagelig svedlugt. På den måde kan du fremme al din bedste, naturlige lugt og eliminere resten.

#5 Drop tobakken

Lad være med at ryge. Især lige inden og under kramning. Husk at røgpartikler sidder i dit tøj fra sidste gang du røg, iført det tøj du har på, med mindre det er blevet vasket i mellemtiden. Hvis du ryger cannabis, så ryg det rent fra en vaporizer i stedet for fra en joint blandet med tobak.

#6 Drop alkoholen

Lad være med at drikke alkohol op til og under kramning. Det kan lugtes, og det sænker desuden intensiteten af de taktile sanseindtryk ganske betragteligt. Lad dig beruse af berøringen i stedet for af alkoholen.

Derudover er det ellers bare med at slappe af og nyde det. En der slapper af og nyder at blive krammet er meget mere lækker at kramme med end en, hvor kroppen stivner i krammechok. 🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: