Krammemeditation: mindful berøring

Jeg underviser par og grupper i krammemeditation. Jeg tilbyder også krammemeditation til individuelle klienter, hvor man så enten krammer med mig eller med en af mine kvindelige krammeassistenter, mens jeg guider.

En session krammemeditation består af tre dele: meditation uden berøring, meditation med berøring og intuitiv kramning. Varigheden af de tre dele tilpasses den enkelte klients ønsker, behov og proces. En session varer 1 time.

Den indledende meditation uden berøring består af guidet meditation på åndedrættet, på strømmen af tanker og følelser og på intentionen af kærlig-venlighed. Det er helt klassisk mindfulness-meditation suppleret med visualisering under den sidste del af meditationen.

Meditation med berøring tager den meditative bevidsthed ind i fysisk berøring og kontakt. Rent fysisk kan det eksempelvis være at sidde overfor hinanden og kramme hinandens underarme.

Den sidste del — intuitiv kramning — er uden instruktion. Her er berøringen fri indenfor på forhånd aftalte grænser. Alt foregår fuldt påklædt.

Priser for krammeditation:

  • Individuel session (du krammer med mig): 800,- kr. (1 time)
  • Parsession (du krammer med din medbragte partner): 800,- kr. (1 time)
  • Session for single mand (du krammer med en kvindelig krammeassistent): 1.000,- kr. (1 time)
  • Gruppesession (I krammer med hinanden med eller uden mig): 1.000,- kr. (1 time)

Kontakt mig, hvis du vil høre nærmere eller booke en tid.