Krammemeditation

Krammemeditation er mindful kramning som meditation.

‘Kramning’ betyder, at man dyrker kærlig berøring, dvs. oftere og i længere tid ad gangen end de almindelige kram og knus i hverdagen. Kramning har et indbygget mål i sig selv, der rækker langt ud over den symbolværdi, der ligger i hverdagskrammet. Kramning kan rent fysisk omfatte alle former for kærlig, behagelig berøring, som alle involverede parter samtykker til.

‘Mindful’ betyder, at det foregår med mindfulness. Mindfulness er et begreb fra buddhismen. Det er den bevidsthed, der opstår, når opmærksomheden er fokuseret i ét fokus ad gangen på en ikke-dømmende måde, og når aktiviteten foregår med en kærlig-venlig intention og følelse. Kærlig-venlighed er den spirituelle eller universelle kærlighed, der er uden betingelser og begær. Det er det samme som næstekærlighed i kristendommen. Forskellen ligger i den systematiske, metodiske, meditative tilgang til at udvikle og fokusere den rette intention.

‘Krammemeditation’ er, når mindful kramning foregår uden distraktioner med henblik på at gå i dybden med den spirituelle udvikling og indsigt uden forstyrrende formål.

‘Mindful kramning’ er således kærlig berøring drevet af kærlig-venlighed med fokuseret opmærksomhed fra øjeblik til øjeblik.


Kontakt & Booking

Priser

Meditation & Guidning

Mere sundhed