Krammeterapi- og coaching

Per Brændgaard tilbyder krammeterapi og krammecoaching til virksomheder og private klienter, både individer, par og grupper.

Kramning er en fælles betegnelse for alle former for kærlig berøring. Krammespektret er bredt og går fra åndelig kramning uden fysisk berøring i den ene yderlighed til penis/vagina-kramning i den anden yderlighed.

Krammeterapi omfatter konkret fysisk berøring mellem krammeterapeuten og krammeklienten. Ønsker og grænser er individuelle og aftales på forhånd. Det er klienten, der bestemmer, men krammeterapeutens grænser skal naturligvis også respekteres. Krammeterapi foregår med afsæt i mindful kramning, og guidet meditation kan indgår i en krammesession for at øge klientens udbytte.

Krammeterapi har intet at gøre med psykoterapi. Krammeterapi er ikke behandling af psykiske problemer. Per Brændgaard er hverken psykolog eller psykoterapeut. Krammeterapi er simpelthen kærlig berøring, og det er klientens eget ansvar at kommunikere ønsker og grænser for berøringen.

Nyhed: Den Åndelige Krammeklub på Facebook

Krammecoaching er samtaler om udvikling af klientens private relationer med fokus på behovet for kærlig fysisk berøring og nærhed. Herunder udvikling af kramning i parforhold samt udvikling af krammevenskaber for alle. Krammecoaching foregår uden fysisk berøring mellem krammeterapeuten og krammeklienten. Det kan også foregå på afstand, f.eks. via telefon.

Book en tid