Krammeterapi

Peer Brændgaard tilbyder krammeterapi til udvalgte kvinder med henblik på udvikling af dyb ro, healing og transformation af seksuel energi.

Krammeterapi er bevidst berøring med en intention af kærlig-venlighed i et meditativt fokus med henblik på at facilitere klientens udvikling.

Krammeterapi er udviklet af cand.scient. Peer Brændgaard med afsæt i erfaringer og indsigter fra bl.a. tantra, mindfulness og meditation.

Krammeterapi er ikke psykoterapi, men direkte arbejde med kropslighed, sansning og bevidsthed. Det er heller ikke et romantisk eller seksuelt møde, men i bedste fald et spirituelt møde.

Krammeterapi sigter på at udvikle både dyb ro og udviklende transformation af den seksuelle energi. I tantriske traditioner er den seksuelle energi fundamentet for den vitale livsenergi, der er fundamentet for al sundhed og videre for den spirituelle energi, der er fundamentet for al spirituel indsigt.

Den beroligende, styrkende og healende virkning af langvarige kram er dokumenteret i vestlig videnskab, hvor fokus især har været på krammehormonet oxytocin.

Optimal effekt forudsætter, at der er en vis grad af gensidig, spontan lyst, tiltrækning og energi. Derfor tilbyder Peer Brændgaard kun krammeterapi til nogle kvinder. Det kan afklares i en gratis forsamtale.

Krammespektret er bredt og al fysisk kontakt foregår med informeret samtykke og altid med fokus på klientens ønsker, behov og grænser.

Skriv eller ring for at booke en tid eller høre nærmere.

Økonomi, priser og betaling

Krammetilbud

Cover: TV2