Krammeterapi: kærlig-venlig berøring som behandling

Jeg tilbyder krammeterapi til individer og par i min praksis på Østerbro i København. Det er kropsbehandling med bevidst berøring drevet af kærlig-venlighed. Kærlig-venlighed er den ubetingede, spirituelle kærlighed, der er uden seksuelt begær.

Krammeterapi omfatter en særlig kombination af åndelig og fysisk kramning tilpasset dine ønsker og behov. Den fysiske kramning kan omfatte alle former for bevidst, omsorgsfuld, behagelig berøring. Det er altså ikke bare de sædvanlige, korte, stående kram, som du kender fra hverdagen. Krammeterapi er helhjertet, langvarig kramning, hvor du får mulighed for at synke ned i en dyb, helende ro. Det er velvære til krop og sjæl.

En session varer 1-1½ time og koster 800,- kr.

Da dette er en ny behandlingsform, og da effekten afhænger af kemien, så tilbyder jeg en gratis og uforpligtende forsamtale til alle, der overvejer at gå til kramning hos mig.

Jeg modtager klienter alle ugens syv dage både dag og aften efter forudgående aftale .

Kontakt mig og book en tid til en krammesession eller en gratis forsamtale.

Formål med krammeterapi

Krammeterapi er en behandlingsform, som jeg selv har udviklet. Forskning har vist, at fysisk berøring og krammehormonet oxytocin har en lang række sundhedsfremmende virkninger. Fysisk berøring er ofte den manglende brik i sundhedens puslespil. Krammeterapi er for dig, der befinder dig i en livsfase med forøget behov for berøring og reduceret mulighed for at få berøringsbehovet dækket fra dine private relationer. Krammeterapi er også for dig, der har problemer med berøring, intimitet og nærhed. Du kan også gå til kramning som ren og skær wellness og selvforkælelse – fordi du har fortjent det.

Jeg har særlig erfaring med at hjælpe mennesker via krammeterapi med disse problemer og udfordringer:

 • Singleproblemer: Krammeterapi og oxytocin påvirker din hjerne, så du får lettere ved at begå dig på datingmarkedet med større chancer for succes. Det sker helt automatisk via fysiologiske virkninger.
 • Parproblemer: Oxytocin forbedrer kommunikationen og fremmer konfliktløsning i parforhold.
 • Stress: Krammehormonet oxytocin er det overordnede hormon, der skaber balance med stresshormonerne. Det er den mest naturlige måde at forebygge stress, når livet er krævende. Det øger din naturlige evne til at finde den ro, der er den nødvendige modvægt til stress.
 • Søvnproblemer: Oxytocin fremmer søvnen – både direkte og via stressreduktion.
 • Angst og uro: Kramning er en sand angstknuser! Krammeterapi giver en dyb ro, som det er umuligt at opnå på andre måder.
 • Intimitetsproblemer: Hvis du har det svært med fysisk intimitet med en mand, så giver krammeterapi dig mulighed for praktisk, gradvis udvikling i trygge rammer.
 • Ensomhed: Ensomhed er den nye folkesygdom, og det er lige så usundt at være ensom som at ryge eller mangle motion. Krammeterapi bryder den onde cirkel og giver mod til at opsøge nye, nærende relationer.
 • Ernæringsproblemer: Krammehormonet oxytocin er også et ernæringshormon, der regulerer appetit, stofskifte og fordøjelse.
 • Overspisning og overvægt: Overspisning og deraf følgende overvægt kan skyldes mangel på berøring. Kramning dækker dit reelle behov på en helt kaloriefri måde. Det vil lede til vægttab, hvis du er overvægtig. Du vil også få færre spiseflip.
 • Fedt på balder, hofter og lår: Oxytocin øger frisætningen af fedtet i ammedepoterne på balder, hofter og lår. Krammeterapi i kombination med de rigtige kostændringer og motion kan fremme tabet af dette ellers genstridige fedtdepot.
 • Kronisk sygdom: Mange kroniske sygdomme bliver aktiveret eller forstærket af stress og deaktiveret eller reduceret af ro. Krammeterapi giver ro, og oxytocin fremmer healingsprocesserne i kroppen.
 • Lav kropsbevidsthed: Krammeterapi øger din kropsbevidsthed ved at fungere som meditation direkte ind i din krop. Din bevidsthed tvinges ned i kroppen under krammeterapi, og det er svært for mange at gøre alene.
 • Lav kropsglæde: Mange, især kvinder, har negative følelser om deres fedtdepoter, selvom fedtdepoterne ikke er usundt store. Krammeterapi dirigerer kærligheden ind i fedtdepoterne, så du måske ligefrem kan begynde at elske din krop, præcis som den er.
 • Ufrivillig barnløshed: Oxytocin forbedrer forplantningsevnen for både kvinder og mænd. Mangel på fysisk berøring og nærkontakt kan derfor gøre det sværere at blive gravid.
 • Vaginal tørhed: Forskning har vist, at oxytocin modvirker vaginal tørhed og andre seksuelle problemer hos kvinder efter overgangsalderen.
 • Impotens: Langvarig, intim, ikke-seksuel kramning kan styrke potensen hos mænd og modvirke problemer med impotens i parforhold.

Etikken i krammeterapi

Det er dig, der bestemmer. Jeg kommer med forslag og går intuitivt frem. Du kan når som helst sige stop. Du bestemmer, hvorvidt du vil krammes af mig, eller du vil kramme mig. Berøringen kan gå begge veje på en dynamisk måde.

Du bestemmer, om kramningen skal foregå siddende, stående eller liggende på madras.

Vi krammer med tøj på. Krammeterapi er ikke en seksuel ydelse. Du får måske tværtimod lige præcis det, som du savner i dit sexliv. Krammeterapi giver dig mulighed for at kramme med en mand i lang tid, uden du skal bekymre dig om, at du så skal give sex bagefter.

Det er ikke pinligt at betale for kram

Krammeterapi er ikke bare kram i traditionel forstand. Der er en helt anden dybde i berøringen. Men prøv også at tænke på, hvad du ellers betaler for af serviceydelser, der grænser til det private: massage, tantra, ansigtsbehandling, healing, meditation, coach, terapeut, personlig træner, fitnesscenter, personlig udvikling, osv.

Kontakt og booking

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak over telefonen om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Krammeterapi