Krammeterapi

Peer Brændgaard tilbyder krammeterapi til private klienter.

Den første halve time (samtale) er gratis og uforpligtende, hvorefter rammerne for et videre forløb kan aftales, hvis begge parter ønsker det. Begge parter kan når som helst stoppe, f.eks. hvis kemien ikke føles rigtig til fysisk nærkontakt, eller hvis man føler sig utryg i relationen.

Krammeterapi er kærlig berøring med med henblik på udvikling af klientens sundhed, herunder stimulering af dannelsen af krammehormonet oxytocin, der reducerer stress, fremmer healing og hæmmer aldringsprocesser. Den fysiske berøring og kontakt kan i praksis foregå på mange forskellige måder og i forskellige varigheder pr. gang. Krammeterapi er en alternativ behandlingsform udvikling af Peer Brændgaard inspireret af indsigter fra krammemeditation og mindful kramning samt tantra.

En omgang krammeterapi

Sådan foregår en typisk krammesession:

  1. Indledende samtale.
  2. Guidet meditation (siddende).
  3. Siddende kram.
  4. Stående kram.
  5. Liggende kram.
  6. Afsluttende samtale.

Selvom det hele foregår med tøj på, så kan det opleves seksuelt. Den seksuelle energi kan i følge taoistisk teori transformeres til generel sundhedsenergi og vitalitet – via netop den form for praksis, der indgår i en krammesession. Det er noget af det, som den indledende og afsluttende samtale kan handle om, ligesom det er en af grundene til, at det er vigtigt at gå ind til det med en meditativ opmærksomhed.

Krammeterapi kan også foregå med klienten liggende på en massagebriks, ligesom et stående kram af blot 30 sekunders varighed kan have en stor virkning, hvis det foregår med åndeligt nærvær og hjertekontakt.

Krammeterapi kan også foregå på afstand uden fysisk berøring, enten som ren meditation eller i forbindelse med en videosamtale med guidet meditation og visualisering.

Skriv eller ring for at booke en tid


Økonomi, priser og betaling

Kontakt & Booking

Mere rådgivning

Cover: TV2