Krammeterapi

Jeg tilbyder krammeterapi til private klienter. Det foregår som personlige møder med samtale, berøring og evt. meditation.

Man behøver ikke have nogen særlige problemer for at gå til krammeterapi. Man kan også bruge det som naturlig wellnessbehandling for at modvirke stress i hverdagen.

Den fysiske del af krammeterapi er bevidst berøring i form af omfavnelse og cuddling. Det kan foregå stående, siddende eller liggende. Alt foregår med tøj på. Det er et professionelt møde uden romantik eller erotik.

Samtalen kredser typisk om emner som krammevenner, kærlighed og relationer.

Der kan også indgå guidet meditation i en session som opvarmning for at vække krammeånden eller som åndelig kramning (selvkramning og/eller kramning af andre).

Krammeterapi mod problemer

Jeg har særlig viden om og erfaring med krammeterapi til mennesker med disse problemer:

  • Stress. Langvarig kramning er den mest naturlige og effektive metode til at reducere stress og øge stressrobustheden. Jo mere stress, des større behov for berøring. Fysisk berøring er nødvendigt for dannelsen af hormonet oxytocin, der modvirker stress.
  • Berøringsmangel. Mangel på hjertelig, nærværende, ikke-seksuel fysisk berøring og kontakt er desværre udbredt i vores berøringsangste samfund. Jeg tilbyder et rum, hvor man som kvinde kan få dækket berøringsbehovet uden begær, sex, drama eller utroskab.
  • Ensomhed. Rådgivning og coaching med henblik på at søge og udvikle private krammevenskaber. Det er venskaber med en høj grad af bevidst berøring og med et bevidst fravalg af romantik og erotik i relationen. Jeg kan hjælpe jer til at holde jer på den gyldne middelvej.
  • Senfølger af seksuelle overgreb. Jeg har erfaring med at hjælpe kvinder, der lider af senfølger af seksuelle overgreb. Det foregår med indføling og forsigtig, gradvis berøring. Berøring giver noget, som man ikke kan få ved at snakke om det.
  • Parterapi. Jeg tilbyder også sessioner til par, hvor jeg guider dem i at kramme hinanden med nærvær og hjertelighed i lang tid ad gangen. Krammeterapi kan være effektiv parterapi i forhold til konflikter og kommunikationsproblemer.
  • Skilsmisse. Krammeterapi gør det lettere at gå gennem en skilsmisse.
  • Seksuelle problemer. Mangel på lyst og evne til sex kan ofte modvirkes ved ikke-seksuel kramning. Det virker bl.a. via krammehormonet oxytocin.

Mere info: Krammedokumentation

Booking

Varighed, forløb og pris aftales individuelt. En session varer fra 10 min. til 3 timer. Mulighed for rabat ved køb af klippekort/forløb samt for personer med særligt presset økonomi. Jeg modtager krammeklienter alle ugens syv dage både dag og aften.

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak om, hvilken krammeløsning der passer bedst til dig.

E-mail: mail@perbraendgaard.dk

Telefon/SMS: +45 26 25 20 10

Bookingformular

Per Brændgaard | Willemoesgade 31, 4. th. | 2100 København Ø

Krammeterapi i TV2

Krammeterapi i TV2

 

 

%d bloggers like this: