Krammeterapi: naturlig velvære til krop og sjæl

Krammeterapi er bevidst berøring med henblik på at fremme sundhed og velvære. Jeg tilbyder krammeterapi til private klienter på Østerbro i København. Kramning er nærværende, intuitiv berøring drevet af spirituel kærlighed.

Tre slags krammeterapi

Jeg tilbyder tre forskellige former for krammesessioner:

 • Individuel session med mig: Du krammer alene med mig. 800 kr./1 time.
 • Individuel session med mig og kvindelig krammeassistent: Samtale med mig og kramning med en af mine kvindelige krammeassistenter. 1.000 kr./1 time.
 • Parsession med mig: Samtale med mig og kramning med din partner. 800 kr./1 time.

Kontakt mig og book en tid eller start med en gratis forsamtale.

Boost af velvære og energi

Få et boost af velvære og energi med en times dejlig krammeterapi.

Krammeterapi er bevidst berøring drevet af kærlig-venlighed (spirituel kærlighed). Det er ikke-seksuel berøring med fokus på dine ønsker og behov for fysisk nærkontakt. Det gør brug af særlige berøringsteknikker med henblik på optimal effekt på oxytocin.

Krammeterapi er både for dig, der har problemer med berøring og for dig, der ønsker den mest naturlige velværebehandling. Alt foregår fuldt påklædt i et trygt rum, hvor du kan udvikle dig og tage virkningerne med ind i din hverdag.

Kom og mærk de fantastiske virkninger af krammehormonet oxytocin. Du bliver simpelthen glad og rolig, og dit liv får en effektiv hormonindsprøjtning. En af virkningerne af oxytocin er, at det øger den sociale nysgerrighed, lækkerhed og empati. Du skal ikke gøre noget særligt. Du skal bare tage imod den behagelige berøring og mærke, hvordan de fysiologiske virkninger påvirker dine relationer med andre mennesker og dine relationer med dig selv og din krop. Oxytocin er måske det lille mirakel, der mangler i dit liv.

Tag din partner med og lær hvordan I kan bruge bevidst berøring til at øge jeres sundhed og styrke jeres forhold endnu mere. Eller kom alene hvis du ikke har en partner.

Professionel kramning

Sådan foregår krammeterapi

Krammeterapi foregår som en tidsafgrænset session, der starter med samtale og slutter med evaluering af kramningen.

Kramning omfatter alle former for bevidst, kærlig, ikke-seksuel berøring, som kan være meget andet end stående omfavnelse. Det kan foregå stående, siddende og liggende med berøring af og med næsten hele kroppen. Kramning er dybtfølt, nærværende berøring i lang tid ad gangen. Det kan gå begge veje eller kun en vej afhængig af dine ønsker. Det er et møde med ægte nærvær og intimitet, hvor du kan slappe af, give slip og give dig hen, med garanti for at det ikke udvikler sig til andet end det.

En session krammeterapi varer sædvanligvis 1 time (60 min.) og følger dette program:

 1. Samtale. Vi taler sammen om dine/jeres ønsker, behov og evt. problemer/udfordringer. Hvis det er første gang, så vil jeg fortælle dig, hvad der kommer til at foregå.
 2. Meditation. Hvis jeg vurderer, du/I har brug for det, eller hvis du ønsker det, så kan en session også omfatte en guidet meditation uden berøring med fokus på de åndelige aspekter af koncentration, bevidst nærvær og kærlig-venlighed, herunder åndelig selv-kramning. Det kan også bare være en kort meditation på åndedrættet som overgang til den fysiske del.
 3. Fysisk berøring. Den fysiske berøring følger den plan og de rammer, som vi har aftalt under den indledende samtale. Derudover går jeg intuitivt og langsomt frem i forhold til dit/jeres behov for berøring fra øjeblik til øjeblik. Det er vigtigt, at du/I hele tiden mærker efter og siger til eller fra, hvis noget bliver for lidt eller for meget.
 4. Evaluering. Vi slutter af med en kort, opfølgende samtale om oplevelserne under sessionen og integration i hverdagen.

Naturlig velvære til krop og sjæl

Professionel kramning adskiller sig fra privat kramning ved altid at foregå:

 • Fuldt påklædt
 • Uden kys
 • Uden berøring af genitalier
 • Fuldt fokus på klientens behov for berøring

Krammeterapi er ikke et romantisk møde eller et seksuelt forhold. Kramning indebærer en teknik, der kan sidestilles med oplevelsen af velvære efter et spa-besøg eller visse former for alternativ behandling, der også omfatter nærværende, fysisk berøring.

Tantra med tøj på

I nogle tilfælde kan krammeterapi også fungere som en slags tantramassage med tøj på og med rendyrket fokus på energien, dvs. den polaritetsenergi der opstår, når den maskuline og den feminine energi mødes. Det afhænger af energien og intentionen mellem klienten og krammeterapeuten, som kun kan vurderes/mærkes ved et personligt møde.

En investering i velvære

Krammeterapi er meget simpelt set udefra, men det kræver noget særligt at kunne gøre det professionelt med den rette intention og det rette nærvær.

Den særlige evne til nærvær, accept og varme formidles til dig, og det er de følelser, som du tager med dig efter en krammesession. Du fyldes af velvære og en rolig accept, der gør, at du tænker klart og er i stand til at imødegå hverdagens udfordringer roligt og uden at lade dig rive med af problemer og stress.

Følger du et længere forløb, vil du skabe store forandringer i dit liv og lettere kunne identificere og eliminere stressfaktorer til gavn for dig og hele familien.

Krammeterapi er en investering i dig selv, som du afgjort har fortjent.

Virkninger af krammeterapi

Krammeterapi har flere forskellige fysiologiske og psykologiske virkninger. Her er nogle af dem:

 • Berøring som næring (få stillet hudsulten) på lige fod med mad, f.eks. i livsperioder med mangel på andre kilder til berøring og kropskontakt i hverdagen
 • Akut reduktion af stress og fremadrettet forebyggelse af stress, herunder mindre stress-spisning
 • Akut reduktion af angst og fremadrettet forebyggelse af angst (kramning er den naturlige angstknuser)
 • Mindre berøringsangst, herunder gradvis eksponeringsterapi ved “krammefobi”
 • Øget kropsbevidsthed inkl. bedre fornemmelse af sult og mæthed, mindre overspisning, bedre kontakt med følelser, mindre spisen på følelser og mere positiv selvopfattelse af kroppen (bodyposi: body-positivity)
 • Øget kropsglæde ved at flytte opmærksomheden fra at betragte kroppen udefra til at mærke kroppen indefra
 • Træning af fysisk intimitet, herunder evnen til at mærke og kommunikere grænser
 • Øget seksuel bevidsthed, inkl. øget evne til at iagttage den seksuelle lyst uden at handle på den
 • Mere energi ved bevidst udvikling af polaritetsenergi

Mindful kramning adskiller sig fra det almindelige goddag- og farvelkram i hverdagen ved at foregå med større bevidsthed, i længere tid og på mere varierede måder. Der er meget stor forskel på virkningen af at kramme i 1 sekund, 10 sekunder eller 10 minutter. Giv det en chance og prøv det på din egen krop.

Samspillet mellem ro og energi

Mindful kramning udvikler to kvaliteter: ro og energi. Et langvarigt kram kan give en helt særlig, dyb Krammeterapi udvikling ro og energiro, som det er svært at opnå på andre måder. Kramning kan også udvikle energi i form af polaritetsenergi, når den maskuline og feminine energi mødes. Mange forveksler denne energi med seksuel lyst, hvorved de går glip af det store sundhedspotentiale i den rene energi.

Polaritetsenergi er bevidsthedsenergi, der mærkes i kroppen. Når energien frigøres, udvikles og transformeres, så kan den bruges til at øge vitaliteten i krop og sind generelt og f.eks. give mere energi til arbejde og fritidsinteresser.

Ro og energi er komplementære modsætninger på samme måde som yin og yang. Roen bliver større, når man tillader energien at flyde frit. Energien bliver større, når man forholder sig til den med ro. Roen er i energien, og energien er i roen.

Book en tid

Du er hjerteligt velkommen til at kontakte mig via telefon, sms eller mail, hvis du ønsker at booke en tid, eller hvis du har spørgsmål om noget. Jeg modtager klienter alle ugens syv dage både dag og aften.