Østerbro Krammeklub

Krammeterapi: Få mere ro, velvære og energi

Jeg tilbyder krammeterapi til både enkeltpersoner og par — og til både kvinder og mænd.

Stress ned og få et naturligt boost af oxytocin og ny energi. Et langvarigt, helhjertet, nærværende kram er muligvis den mest effektive metode til at få mere velvære i hverdagen. Krammehormonet oxytocin fremmer den fysiske sundhed, og det kan ligefrem have en foryngende virkning.

Mit eneste krav til dig som krammeklient er, at du har en god personlig hygiejne og ikke møder op og lugter dårligt af sved, parfume eller tobaksrøg. Jeg stiller samme krav til mig selv. 🙂

Krammeterapi er en ny behandlingsform med fokus på kærlig-venlig, bevidst fysisk berøring, som jeg selv har udviklet baseret på mine erfaringer med mindful kramning.

En session varer 1 time og koster 700,- kr. Første session består udelukkende af samtale.

Med mindre andet er aftalt, så mødes vi hos mig på Willemoesgade 31, 4. th., 2100 København Ø.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål om noget, eller hvis du ønsker at booke en tid.

Tlf./SMS: 26 25 20 10

E-mail: mail@perbraendgaard.dk

Krammeterapi med fokus på dig

Krammeterapi er sessioner med kærlig-venlig, ikke-seksuel fysisk berøring. Der er fokus på dig og dine ønsker og behov for berøring. Berøringen er kærlig og intim uden at være erotisk/seksuel. Alt foregår med tøj på i en tryg atmosfære med klare grænser. Krammeterapi er et professionelt møde og ikke et romantisk møde.

Du bestemmer (eller slipper for at bestemme)

Krammeterapi er meget mere end at få et knus. En krammesession kan omfatte alle former for kærlig-venlig berøring. Det er dig, der bestemmer. Du kan også helt slippe for at bestemme noget som helst og bare lade dig kramme godt og grundigt igennem. Du kan selvfølgelig altid sige stop, hvis noget bliver for meget.

De fleste klienter foretrækker at kramme liggende på en stor madras. Så kan du slappe helt af og bare lade dig synke ned i krammets dybe stille ro.

Berøringen er let og behagelig og foregår i en nærværende ånd af mindfulness og heartfulness (kærlig-venlighed).

Tilbagemeldinger fra krammeklienter

Energikram

En krammesession kan også omfatte energikram med henblik på at frigøre den vitale polaritetsenergi. Denne energi er beskrevet i Østens spirituelle traditioner som kundalini.

Nu om stunder i Vesten er det bevidste arbejde med den energi mest kendt som tantra. Energikram kan beskrives som en form for light tantra med let berøring, og hvor man beholder tøjet på. Det kan give den samme virkning i form af frisætning, nydelse og transformation af energi.

Jeg tilbyder krammeterapi til både kvinder og mænd, men energikramning fungerer erfaringsmæssigt bedst med kvindelige krammeklienter.

Noget for dig?

Krammeterapi hos mig er især for dig, der er kvinde, hudsulten og nysgerrig på energiudvikling. Måske har du en krævende hverdag med for få helhjertede, langvarige kram med andre voksne. Kramning er effektivt til at reducere stress og øge stressrobustheden ved at give kroppen et indre oxytocin-bad.

Fedtkramning

Jeg er i øvrigt ikke bange for at kramme fedt. Krammeterapi kan være en vigtig del af en holistisk slankekurs ved at fremme kropsbevidsthed og kropsglæde. Målrettet mavekramning kan forbedre forbindelsen mellem maven og hjernen. Målrettet fedtkramning kan give intuitive indsigter i, hvad dine fedtdepoter beskytter dig imod.

Booking og praktiske oplysninger

Med mindre vi aftaler andet, så foregår hver krammesession hos mig, varer 1 time og koster 700,- kr.

Kontakt mig og book en tid eller få svar på dine spørgsmål.

Hvis det haster, så send en SMS med teksten ‘Book krammetid’ til 26 25 20 10. Jeg vil så vende tilbage til dig hurtigt med forslag til ledige tider.

 

PerBrændgaard.dk
%d bloggers like this: