Krammeterapi

Krammeterapi er en behandlingsform, som jeg selv har udviklet i forbindelse med mit arbejde med holistisk sundhedsfremme.

Krammeterapi er individuelle sessioner med samtale og berøring med fokus på klientens ønsker og behov. Der behøver ikke indgå fysisk berøring i en session. Det kan udelukkende være samtale og evt. meditation.

En session varer 1 time og koster 700,- kr.

Kontakt mig og book en tid eller hør nærmere.

Formål med krammeterapi

Formålet med krammeterapi er at udvikle klientens muligheder for at få dækket behovene for nærende fysisk berøring og kærlige relationer.

Fysisk berøring har fundamental betydning for sundheden, bl.a. ved at stimulere dannelsen af hormonet oxytocin. Det er den naturlige modgift til hverdagens stress og jag. Berøringsmangel gør, at man ikke kan tåle så meget stress, og man kommer lettere til at gå ned med stress. Krammeterapi bryder den onde cirkel med for meget stress.

Oxytocin er også det primære hormon, der skaber forbundethed med andre mennesker. Det øger den sociale nysgerrighed, og det giver mod til at prøve noget nyt. Det gør også, at det sociale samspil bliver mindre konfliktfyldt, bl.a. ved at øge indfølingsevnen. Krammeterapi bryder den onde cirkel med for meget isolation og mangel på fysisk nærkontakt.

Jeg tilbyder krammeterapi til både kvinder og mænd. Min energi er dog sædvanligvis bedst med kvinder.

Krammeterapi er særligt velegnet i forbindelse med stress, angst, ensomhed eller  skilsmisse.

Samtale | Meditation | Berøring

Samtaledelen af krammeterapi omfatter rådgivning og coaching om udvikling af nærende relationer med afsæt i relationscirklen. Jeg hjælper klienten med at tænke ud af boksen og skabe de ønskede relationer.

Meditationsdelen af krammeterapi omfatter individuelt tilpasset guidet meditation i åndelig kramning af sig selv og af andre. Denne del er især for de spirituelt interesserede klienter.

Berøringsdelen af krammeterapi omfatter den form for kærlig-venlig, fysisk berøring, som klienten ønsker med mig. Det kan dække den aktutte hudsult, skabe dyb ro og få gang i oxytocinproduktionen.

Sådan foregår den fysiske berøring

Den fysiske berøring i krammeterapi foregår på den måde, som klienten ønsker indenfor disse grænser: med tøj på og uden at det fører til sex. De fleste foretrækker at ligge ned i ske eller under arm — og falde til ro der. Der kan man så ligge i lang tid med eller uden samtale imens. Klienten bestemmer også selv, hvor lang tid berøringen skal vare indenfor den samlede sessionstid.

Det er vigtigt, at du som klient beder om det, du har lyst til og brug for, og at du husker at sige fra i situationen, hvis noget bliver ubehageligt. Jeg har en god intuition, men jeg kan desværre ikke læse tanker. Krammeterapi kan på den måde også være god træning i at mærke og kommunikere lyster, behov og grænser.

Du skal i øvrigt ikke være bange for at overskride mine grænser. Jeg skal nok sige fra, hvis det sker.

Booking

Jeg modtager klienter efter forudgående aftale alle ugens syv dage både dag og aften.

E-mail: mail@perbraendgaard.dk

Telefon/SMS: +45 26 25 20 10

Bookingformular

Per Brændgaard | Willemoesgade 31, 4. th. | 2100 København Ø

Krammeterapi i TV2
Krammeterapi med min klient Johanna i TV2

:: Ernæring og sundhed med mere

%d bloggers like this: