Kramning

Jeg har udviklet kramning som en ny metode og praksis til at fremme holistisk sundhed og spirituel udvikling.

Kramning er det at dyrke kærlig berøring med nærvær og i lang tid ad gangen. Krammespektret er bredt og går hele vejen fra åndskram til krammesex. Det er den enkeltes eget ansvar at kommunikere ønsker og grænser. Se Krammeordbogen for beskrivelse af alle de vigtigste begreber indenfor kramning.

I 2015 etablerede jeg Danmarks første krammeklub. Min private krammeklub har et spirituelt sigte og er drevet af frivillige donationer fra medlemmerne. Jeg tilbyder også donationsbaseret 1:1-kramning med meditation. Hverken krammeklubben eller 1:1-kramning er terapi. Det er en spirituel praksis for de åbentsindede og modige. Det er dit eget ansvar at mærke og kommunikere dine ønsker og grænser klart og tydeligt, ligesom du naturligvis skal respektere de grænser, som andre har og kommunikerer.

Kramning som spirituel praksis kan minde om det, der i Vesten er blevet kendt som “tantra”. Spirituel kramning er baseret på taoistisk teori og handler bl.a. om at vække den seksuelle energi (jing), konvertere den til livsenergi (chi) og videre til spirituel energi (shen). Det giver energi til at trænge igennem den materielle verden ind i den åndelige verden og indse vores fælles natur som ånd.

Jeg tilbyder også foredrag og undervisning om kramning.

Kontakt mig for at høre nærmere om mulighederne for dig.