Kunst

Peer Brændgaard har i de senere år integreret kunstneriske aktiviteter i både sit arbejde og sin personlige, holistiske sundhedspraksis.

Annonce:

Peer Brændgaard arbejder professionelt og privat med kunst i form af komik, fiktion (litteratur), lyrik og musik. Det gør han dels som dele af holistisk sundhed og dels for at formidle emner og budskaber, der er for meget modstand på hos modtagerne, hvis det kun bliver formidlet med alvor.

Peer Brændgaard har skabt fem komiske figurer, der tager udgangspunkt i nogle af tidens forskellige stereotyper, som han så karikerer, hovedsageligt i improviserede videooptrædener. Søren Super Sund er sundhedsfascist og stor fan af Mette Frederiksens coronapolitik. Konrad Konspiration er konspirationsteoretiker med hang til alkohol og vrede. Pernille med Z er woke, klimaforkæmper og altid med på det sidste nye. Poul Plante er en transplante, altså et menneske der har gennemgået en artskifteoperation. Korrespondent Kåre er reporter for DZR (Danish Zionist Radio) og meget glad for Israel og zionisme. Det er Peer Brændgaards håb, at seerne ved at genkende lidt af sig selv og andre i nogle af disse karikaturer kan opnå sundhedsfremmende comic relief i en tid med tiltagende vanvid og finde en mere sandfærdig og harmonisk måde at være i verden på. Alle komiske indlæg og videoer findes samlet i Den Komiske Blog, som er en del af Frihedspressen.

Peer Brændgaard har skrevet og udgivet Lille Per i Mørkeland som e- og lydbog. Det er hans debut som skønlitterær forfatter i genren gysereventyr.

Brændgaards eksperimenter med hjemmelavet lyrik og musik finder du i Burnfarm-bloggen, der ligeledes er en del af Frihedspressen. Du finder en stor samling af ordkunst på Burnfarm-siden.

Hovedemner

Annonce: