Kurser og workshops

Jeg tilbyder kurser og workshops til faggrupper, der arbejder med sundhed på forskellig vis.

Et kursus varer en dag (6-8 timer). En workshop varer 1-3 timer. Pris aftales individuelt. Kontakt mig for at høre nærmere eller booke.

Aktuelle kurser og workshops

Jeg tilbyder kurser og workshops om disse forskellige emner:

  • Ny sundhed
  • Sund vægt med små skridt
  • Holistisk kostcoaching
  • Holistisk motionscoaching
  • Holistisk krammecoaching

Ny sundhed

Få ny viden og inspiration til dit arbejde med sundhed. Ud fra en helhedsorienteret tilgang til sundhed lærer du at coache mennesker til at udvikle større sundhedsbevidsthed. Du lærer at levere den ultimative hjælp til selvhjælp indenfor sundhed: at vække den enkeltes iboende sundhedsbevidsthed. Du lærer, hvordan du kan hjælpe mennesker til at få et sundere syn på sundhed, og hvordan du kan hjælpe mennesker til at undgå sundhedsstress.

Sund vægt med små skridt

Få ny viden og inspiration til dit arbejde med overvægt ud fra en helhedsorienteret tilgang med fokus på både fysiologi og psykologi. Lær hvordan du hjælper mennesker til at finde de rigtige små skridt på en effektiv slankekurs.

Effektiv kostvejledning

Få ny viden og inspiration til dit arbejde med kostvejledning med større hensyntagen til individuelle forskelle og psykologiske forhold. Få tips til at coache mennesker til at tage små skridt i retning af sunde kostråd. Vi kommer også ind på coaching i forhold til mindful og intuitiv spisning. Du får større indsigt i samspillet mellem kost, psyke og andre forhold i menneskers liv.

Motion, motivation og mening

Få ny viden og inspiration til dit arbejde med at hjælpe mennesker til en mere fysisk aktiv livsstil. Lær en helhedsorienteret tilgang til at inspirere og motivere mennesker til mere sund bevægelse af kroppen. Bliv bedre til at hjælpe mennesker til at tænke ud af boksen og finde ny mening i nye former for motion. Bliv en bedre sparringspartner for “dovendyr”, der ikke kan se meningen i konventionel sport, fitness og træning.

Fysisk berøring som sundhedsfremme

Få ny viden og inspiration til at inkludere fysisk berøring i dit arbejde med sundhed. Bliv opdateret med forskningen og de fysiologiske virkninger af fysisk berøring.

Mere om uddannelse