Kurser

Peer Brændgaard tilbyder halv- og heldagskurser om nytænkende sundhedskoncepter.

Et kursus adskiller sig fra et foredrag ved, at kurset er baseret på dialog og øvelser, mens foredraget er baseret på monolog. Dialog og øvelser fremmer læringen. Disse pædagogiske elementer tager også længere tid, hvorfor et kursus som regel har en længere varighed end et foredrag. Et kursus varer en halv eller en hel dag, mens et foredrag sædvanligvis varer 1 time + ½ time til evt. spørgsmål og debat.

AKTUELLE KURSER

  1. HOLISTISK SUNDHED & ERNÆRING: Bliv bedre til sundhedscoaching og kostvejledning
  2. SLANKEKURSUS: Sådan bliver du helt slank
  3. KRAMMEWORKSHOP: Alt om kram i teori og praksis

OM UNDERVISEREN

Peer Brændgaard (f. 1971) er forfatter, sundhedsekspert og konceptudvikler. Han er uddannet cand.scient. i human ernæring fra Københavns Universitet (1999). Mere info: perBraendgaard.dk.

PRAKTISK INFORMATION

Et kursus varer sædvanligvis 3 timer inkl. pauser. Det kan også vare en hel dag: 3 timer før og 3 timer efter frokost.

Deltag i et åbent kursus

PRIS & ØKONOMI

Den økonomiske afregning for et arrangement med Brændgaard kan foregå på tre forskellige måder:

  1. FAST PRIS. Der aftales et samlet honorar for arrangementet på forhånd mellem Brændgaard og arrangøren. Arrangøren modtager faktura og betaler efter afholdelse af arrangementet. Den aftalte pris kan være enten inkl. eller ekskl. evt. udlæg til transport. Dette aftales på forhånd.
  2. BILLETSALG. Arrangøren og Brændgaard aftaler en billetpris på forhånd samt en fordeling af indtægterne fra billetsalget. Arrangøren tager imod tilmeldinger og betalingerne. Brændgaard sender efter arrangementet en faktura til arrangøren svarende til andelen af billetsalget.
  3. DONATION & DANA. Foredrag med politisk eller spirituelt formål kan finansieres af frivillige donationer eller danabetaling fra deltagerne. Dana betyder spirituel gavmildhed og omfatter, at den enkelte elev betaler for undervisningen efter udbytte og formåen. Deltagerne betaler et selvvalgt beløb efter arrangementet ved indsamling.

Undervisning