Medier

Medier

Her er en oversigt over nogle af de medier, hvor du kan følge mit virke.

Almindelige medier

Jeg bliver af og til interviewet af journalister fra almindelige medier (dagblade, tv, radio, magasiner, m.v.) om de emner, som jeg arbejder med og ved noget om. Mest som ekspert i ernæring, sundhed, kramning og overvægt. I perioder har jeg også været freelance skribent for en række forskellige medier. Lige for tiden skriver jeg blogindlæg/klummer til BT hver 14. dag.

Se eksempler på presseklip og interviews

Sociale medier

Jeg har to profiler (en professionel sundhedsprofil og en mere privat krammeprofil) samt en officiel side på Facebook, hvor du er hjerteligt velkommen til at følge med. Du kan også finde mig på Instagram (mest billeder af min mad). LinkedIn er business, og Twitter er på engelsk om lidt af hvert.

Bloggen: mit eget medie

Jeg har i 2018 en ambition om at køre min blog om holistisk sundhed op til at være et reelt medie i sig selv. Det omfatter en beslutning om at skrive et nyt indlæg hver dag og flere indsatser for at øge kendskabet og trafikken til bloggen.

Musikmedie

På min mere private front så har jeg også startet et musikmedie i form af YouTube-kanalen Burnfarm Music. Her udgiver jeg min egen musik.

Samarbejde?

Hvis du har en idé til et mediemæssigt samarbejde, så er du altid velkommen til at kontakte mig for en snak om mulighederne.

E-mail: mail@perbraendgaard.dk

Telefon/SMS: +45 26 25 20 10

Download pressefoto

Medier

 

%d bloggers like this: