Meditationsvejledning

Per Brændgaard tilbyder meditationsvejledning til private personer og grupper. Han har plads til op til 9 klienter ad gangen til fælles, guidet meditation.

Han vejleder i bl.a. disse meditationsteknikker:

Mindfulness-meditation med afsæt i åndedrættet er basis for alle meditationer. Det kan bl.a. bruges mod stress, angst og OCD – som supplement til behandling. Denne meditation foregår siddende.

Delta-meditation faciliteter intuitive indsigter i sundhedsfremmende forandringer. Denne meditation foregår siddende.

Spisemeditation fremmer kontakten med sult og mæthed samt den sanselige nydelse af maden. Denne meditation foregår spisende.

Motionsmeditation fremmer kropsbevidsthed og den intuitive fornemmelse af kroppens skiftende behov for bevægelse og ro. Denne meditation starter stående og omfatter bevægelse af kroppen.

Krammemeditation fremmer kropsbevidsthed og dyb ro, bl.a. via hormonet oxytocin. Denne meditation omfatter fysisk berøring, og den kan foregå stående, siddende eller liggende.

Energimeditation vækker og bevæger den vitale livsenergi, der ifølge taoistisk medicin er fundamentet for al sundhed. Denne meditation omfatter fysisk berøring, og den kan foregå stående, siddende eller liggende.

Plantemeditation er en shamanistisk praksis med anvendelse af visse planters (f.eks. cacao) evner til at åbne bevidstheden. Denne meditation starter siddende og kan fortsætte liggende.

Priser

Kontakt og booking

Klinik

Sundhed med frihed