Menneskets seksuelle lyster har gjort racisme meningsløst

DR.dk beretter, at Nordfront kæmper for et ‘racerent’ Norden: ‘Det er nærmest nazisme af den gamle skole’.

Det er min opfattelse, at det ikke giver nogen mening at være racist, da der simpelthen ikke findes racer blandt mennesker. Vi er alle blandinger af hinanden.

Genetiske undersøgelser har vist, at det enkelte individ i dag bærer et mix af gener fra forskellige oprindelige racer/etniciteter. Ingen i Norden er 100 % skandinavisk. Ingen muslim er 100 % arabisk. Ingen jøde er 100 % jøde. Uanset hårfarve, øjenfarve og hudfarve.

Racisme er derfor en form for selvdestruktion.

Årsagen er, at mennesker til alle tider har tændt seksuelt på mennesker af alle typer. Da vi begyndte at rejse på tværs af verdensdele, så har det gennem årtusinder medført, at de særlige etniske gener er blevet blandet godt og grundigt med hinanden. Hvide har haft sex med sorte, der har haft sex med røde, der har haft sex med gule, osv. Resultatet er, at dem der i dag kalder sig racister selv er det, som de er imod. Racisme er derfor en form for selvdestruktion.

Det er sikkert naivt at tro, at oplysning om evidensgrundlaget for en falsk ideologi, kan få fanatikere på andre tanker, men nu har jeg i hvert fald sagt, hvad jeg mener om den sag. Og det sådan set bare det, der er hele formålet med min blog: at oplyse om fejl i verden. Så må folk gøre med det, hvad de vil – i min levetid eller senere.

Skriv et svar

Små skridt til stor sundhed