Mentor: individuel uddannelse til dig

Du kan få mig som din mentor i dit individuelle uddannelsesforløb.

Jeg tilbyder individuel uddannelse som mentorforløb til voksne, der ønsker at lære en eller flere af mine sundhedsmetoder med henblik på at bruge dem erhvervsmæssigt. Det kan f.eks. være som selvstændig med private klienter. Det kan også være som en ekstra kompetence i nuværende job.

En mentor er en person, der har gået vejen selv. Som mentee vil du være min personlige elev, og jeg vil gøre mit bedste for at overføre mine erfaringer til dig indenfor det område, du ønsker at dygtiggøre dig i.

Mentor områder

Jeg fungerer som mentor indenfor disse fem forskellige områder:

  • Holistisk sundhedscoaching
  • Holistisk slankecoaching
  • Holistisk kostcoaching
  • Holistisk motionscoaching
  • Holistisk krammecoaching

Holistisk sundhedscoaching

Ud fra en helhedsorienteret tilgang til sundhed lærer du at coache mennesker til at udvikle større sundhedsbevidsthed. Du lærer at levere den ultimative hjælp til selvhjælp indenfor sundhed: at vække den enkeltes iboende sundhedsbevidsthed. Som holistisk sundhedscoach kan du hjælpe mennesker til at få et sundere syn på sundhed, og du kan hjælpe mennesker til at undgå sundhedsstress.

Holistisk slankecoaching

Ud fra et holistisk syn på hvad det vil sige at være slank, og hvad der skal til for at blive og holde sig slank, lærer du at coache mennesker på en sund og effektiv slankekurs. Som holistisk slankecoach kan du både hjælpe folk til at opnå fysisk vægttab og til at øge kærligheden og nydelsen i kroppen, som den er. Du lærer at tilpasse en slankeproces til den enkeltes ønsker og behov.

Holistisk kostcoaching

Holistisk kostcoaching er for dig, der ønsker at arbejde med kostvejledning med større hensyntagen til individuelle forskelle og psykologiske forhold. Du lærer at coache andre til at tage små skridt i retning af sunde kostråd. Du lærer også at coache mennesker i mindful og intuitiv spisning. Du får indsigt i samspillet mellem kost, psyke og andre forhold i menneskers liv.

Holistisk motionscoaching

Holistisk motionscoaching er en helhedsorienteret tilgang til at inspirere og motivere mennesker til mere sund bevægelse af kroppen. Du hjælper mennesker til at tænke ud af boksen og finde ny mening i nye former for motion. Du bliver en værdifuld sparringspartner for “dovendyr”, der ikke kan se meningen i konventionel sport, fitness og træning.

Holistisk krammecoaching

Holistisk krammecoaching handler om bevidst, fysisk berøring med henblik på sundhedsfremme. Som holistisk krammecoach kan du hjælpe mennesker til at få mere bevidst berøring i hverdagen. Du kan også bruge dig selv og din egen krop i bevidst berøring og kramning med klienter på en professionel, autentisk og ikke-seksuel måde.

Sådan foregår et mentorforløb

Et mentorforløb planlægges i forhold til dine ønsker, behov og muligheder. Det er typisk et forløb over 12 uger, hvor vi mødes 1 gang om ugen i 1½ time pr. gang. Prisen er sædvanligvis 9.500,- kr. for et forløb.

Et mentorforløb kan også foregå ad hoc, hvor vi aftaler et møde ad gangen, og det kan foregå over en længere periode med mulighed for at gå endnu mere i dybden.

Sådan kommer du i gang

Kontakt mig og book en tid til en gratis og uforpligtende forsamtale. Der kan du få svar på dine evt. spørgsmål, og du kan vurdere, om du ønsker at have mig som din mentor. Jeg kan også vurdere, om du er egnet til det forløb, som du ønsker.