Mix’n’Match

Book et kursus, et foredrag eller en individuel session/forløb med Per Brændgaard om et eller flere af disse emner:

  1. ÆGTE SUNDHED. Ægte sundhed er fysisk, mental og social velvære. Selvom kost og motion er vigtige dele af sundhed, så er ægte sundhed meget mere end det – og det hele spiller sammen. Per Brændgaard giver en samlet guide til total sundhed. Det er sundhed med en klar holdning om helhed, frihed og bevidsthed. Det handler om at udvikle sundhedsbevidsthed via en sundhedsliberal tilgang til holistisk sundhed – på en konkret måde der er helt nede på jorden.
  2. NATURLIG CORONA VACCINE. Cand. scient. i human ernæring Per Brændgaard giver nye perspektiver på corona og covid-19. Deltagerne får en konkret guide til optimal ernæring som en naturlig vaccine, der kan erstatte eller supplere en medicinsk vaccine. Det handler om at styrke immunforsvaret og modstandskraften. Corona handler dog også at håndtere frygt, propaganda og magtmisbrug.
  3. SLANK MED SMÅ SKRIDT. Ernæringsekspert Per Brændgaard giver gode råd til at opnå varigt vægttab ved hjælp af Små Skridt-metoden. Det er en ny slankemetode, som han har udviklet i samarbejde med Sundhedsstyrelsen. Det er ikke en ny slankekur; det er en ny slankekurs! Med de rigtige små skridt kan man opnå et stort vægttab – der holder! Kunsten at så bare lige at finde de helt rigtige små skridt og det rette mindset.
  4. MOTION FOR DOVENDYR. Per Brændgaard indrømmer, at han fra naturens side er et dovendyr, når det kommer til motion. Han deler erfaringer med at overvinde dovendyret ved hjælp af Små Skridt-metoden, som han har udviklet i samarbejde med Sundhedsstyrelsen og undervist i for bl.a. Lægeforeningen. Han giver ny inspiration til, hvordan man også kan tænke motion og motivation.
  5. KONSPIRATIONSTEORIER OG PROPAGANDA. Per Brændgaard har brugt sin naturvidenskabelige baggrund til at studere en række forskellige konspirationsteorier og propagandametoder. Han giver gode råd til nyhedsforbrugere, sandhedssøgere og frihedselskere til at navigere i en verden, der i stigende grad er blevet fuld af konspirationsteorier, fake news og propaganda.
  6. KRAM, SEX OG KÆRLIGHED. Per Brændgaard giver nye perspektiver på emner, som de fleste tror, at de kender, men som måske indeholder et langt større, uopdyrket potentiale for bevidste kvinder og mænd. Ny forskning og gamle visdomstraditioner kan vise vejen til kram, sex og kærlighed, der er bedre for både sundheden, åndeligheden og verdensfreden.
  7. LYS I MØRKET. Per Brændgaard fortæller åbenhjertet om en barndom i “Mørkeland”, og hvordan det har formet ham på godt og ondt. Det handler om at turde se Mørket i øjnene og holde op med at være mørkeræd. Det er lettere sagt end gjort, men det hjælper at finde en spirituel guide og tro på Lyset. Gode råd og inspiration baseret på konkrete erfaringer til andre i samme båd.
  8. OPTIMAL MEDITATION. Optimal meditation skal tilpasses den enkeltes hverdag og udviklingsønsker. Per Brændgaard har solid erfaring med psykologisk og buddhistisk mindfulness-meditation. Han har desuden udviklet en række nye meditationsformer, bl.a. spisemeditation, krammemeditation og potmeditation. Han har en rolig stemme, der blidt guider fra hverdagens ydre stress og jag ind i den indre ro og dybde.

Kontakt Per hvis du overvejer at booke et lukket arrangement eller være vært for et åbent arrangement.

Åbne events annonceres i kalenderen.

Skole

Oplysning om sundhed, eksistens og politik