Motion giver energi – eller gør det?

Vi hører det hele tiden. Vi læser det i alle ugebladene og sundhedsbladene: Motion giver energi!

Men det stemmer absolut ikke overens med min personlige erfaring. Jeg synes, at motion tager energi. Jeg har været lang tid om at acceptere, at motion har den virkning på mig, men nu har jeg taget konsekvensen: Jeg tager simpelthen en lur efter hver omgang træning.

I dag gik jeg f.eks. direkte i seng, da jeg kom hjem fra træning. Inden jeg gik i bad. Det er måske lidt klamt at gå halvsvedig i seng, men det føles rart at sove og blive genopladet, når energien er i bund.

Andre gange falder jeg i søvn på udstrækningsmåtten i træningscentret. Så tager jeg lige en power nap, inden jeg går hjem. Det fungerer fint de dage, hvor jeg ikke har så meget tid, men jeg kan bedst lide at have god tid og tage en ordentlig lur i min egen seng.

søvn

Skriv et svar