Musik :: Burnfarm

Min helt store fritidsinteresse er at lave og spille musik. Det er bare mig og min akustiske guitar.

I august 2018 begyndte jeg at lære mig selv at spille guitar. Før da kunne jeg absolut intet, men den uudlevede passion pressede sig på.

Repertoire

Lyrik

Jeg laver og spiller nu mine egne sange og instrumentalnumre, ligesom jeg fortolker andres sange på min egen måde. Mine sange er personlige og politiske, og de foregår under kunstnernavnet er Burnfarm, dvs. Brændgaard på engelsk. 🙂 Jeg skifter i øvrigt mellem engelsk og dansk i mine sange.

Musik er sundt, og jeg tuner min guitar til 432 hz, da det formentlig giver de sundeste og mest behagelige vibrationer. Det fremmer intuition og kreativ tænkning, og det reducerer angst i modsætning til 440 hz, der har været den internationale musikstandard siden 1939.

 

HØR DEMOOPTAGELSER AF MIN MUSIK

The Diet Song

 

Tør Du?

 

Fødselsdag Komplet

 

The Meaning of Leif

 

Don’t Fix It

 

Couples Therapy

 

Loneliness

 

Jeg er i gang med at optage og udgive en demovideo med hver af mine sange. Du kan se og høre det foreløbige resultat her.

FØLG MED

Burnfarm på Facebook

Burnfarm Music på YouTube

Blogindlæg om musik

OPLEV LIVE

Jeg inviterer af og til mine følgere på Facebook til små, intime øvekoncerter hjemme hos mig selv. Ligesom jeg af og til livestreamer video for mine facebookvenner, når jeg øver nyt materiale. Jeg går også nogle gange ud og spiller på gaden, især i København. Jeg spiller ofte musik for mine krammeklienter som en måde at hjælpe klienten til at komme i kontakt med følelser.

Jeg kan også bookes til at komme og spille til private arrangementer som f.eks. fødselsdagsfester. Musik kan også kombineres med foredrag.

E-mail: mail@perbraendgaard.dk

Telefon/SMS: +45 26 25 20 10

Per Brændgaard | Willemoesgade 31, 4. th. | 2100 København Ø

 

Musik
Sund musik på Bellevue strand

 

 

PerBrændgaard.dk
%d bloggers like this: