Nyhedsportalen

Lørdag 02.12.2023 kl. 06:09

Annonce:

Texas sagsøger Pfizer for fejlagtig fremstilling af covid-19-vaccineeffektivitet og konspiration for at censurere den offentlige diskurs. Israelske soldater skød og dræbte egne borgere den 7. oktober. Gasfelter i Gaza som motiv for krigen. Whistleblower fra New Zealand bekræfter dansk forskning, at mange døde som følge af dårlige partier af Pfizers coronavaccine. Har toppolitikere været hemmeligt undtaget for vaccinationskravet? Afsløringer af den globale skyggeregering.

 • EB: Ukrainsk par idømt fængsel og udvist for groft overfald LINK Hyggelige typer vi har åbnet vores land for…
 • Kim Dotcom på X: New Zealand Covid-19 vaccination database admin turns whistleblower and reveals how many people died after taking bad batches of the Pfizer vaccine. This must be investigated. If this data of mass vaccine casualties is real there must be accountability. LINK Enig. Det kræver mere efterforskning.
 • George Kouris på Facebook: 11,000 COVID vaccine exemptions for politicians and the elite. What should we do with these criminals? Liz Gunn, Leader of the New Zealand Loyal lays it on the line about excess deaths and the vaccines. LINK Mere ubehagelig nyt fra New Zealand, der kræver yderligere efterforskning.
 • DR: Mia Wagner går på sygeorlov efter en uge som minister LINK God bedring.
 • Derimot: Sekretæren i Israels Kommunistiske Parti om situasjonen: «Dette startet ikke 7. oktober». LINK Det er paradoksalt, at det er det kommunistiske parti i Israel, der er det eneste parti i landet, der arbejder for at forene jøder og arabere. Dette set i lyset af, at kommunisme ligesom zionisme er en jødisk konstruktion.
 • Derimot: Israelske soldater fikk panikk: Skjøt og drepte mange av sine egen innbyggere. LINK Jeg tvivler på, at det var panik. Jeg tror snarere, at det var planlagt og med fuldt overlæg.
 • VT: Israeli Rogue Intentions Towards Gaza’s Gas Fields Behind the Official and Declared Causes of Invading Gaza’s Strip LINK Endnu et motiv for Israels krig mod Gaza.
 • Brighteon: Brighteon Broadcast News, Nov 20, 2023 – Trump will be President in 2025 – and will transform America into a POLICE STATE after ANTIFA+JIHAD in America LINK En ikke helt usandsynlig teori. Trump er zionistisk kontrolleret opposition. Ligesom RFK Jr.
 • The Corbett Report: THIS is How Global Government is Run (and What’s Coming Next…) LINK Det er et ondartet, kompleks, globalt magtsystem, som det er vanskeligt for danske politikere at vikle sig ud af, selvom de gerne vil. De fleste vil dog næppe, ligesom de færreste har forstået, at det globale magtsystem er udemokratisk i sin essens.
 • Y Net News: Stalin’s Jews. We mustn’t forget that some of greatest murderers of modern times were Jewish. LINK Enig. Det er på tide, at den fulde historie om jøderne bliver lagt frem. Jøder har historisk set ikke kun været ofre. De har også været det modsatte, så deres kroniske offerkort i det globale magtspil hviler på et skrøbeligt evidensgrundlag. Og ja, jeg kalder dem ‘jøder’ og ikke ‘zionister’, da problemet grunder i jødedommen og ikke i zionismen. Det er tabu at ytre det, men det er efter min mening sandheden.
 • Steigan: Det foregår et koordinert angrep på kjøttprodusenter over hele vesten LINK Enig. Og et af de dybere motiver kan være, at kødholdig kost bevirker højere testosteronniveau hos mænd sammenlignet med kødfri kost. Det er således et led i at passivisere befolkningen, ligesom propagandaen for at gøre amerikanernes grundlovssikrede ret til at bære våben ulovlig.
 • Steigan: Rapport beskriver hvordan Israel med vilje angriper sivile i Gaza LINK Tror du stadigvæk på myten om de stakkels, fredelige jøder, der aldrig kunne finde på at gøre det samme mod andre, som deres forfædre er blevet udsat for tidligere i historien?
 • Steigan: Texas vs Pfizer. Statsadvokaten i Texas saksøker Pfizer for feilaktig fremstilling av Covid-19-vaksineeffektivitet og konspirasjon for å sensurere den offentlige diskursen. Det finnes enda noen maktpersoner som tør å bane vei for at sannhet og rettskaffenhet skal ligge til grunn for vår samfunnsutvikling. Dette søksmålet gir oss håp! Verden har blitt ført bak lyset. LINK Sådan, Texas!
 • YouTube: LÜTZEN – Ny Verden LINK Dansk nutidspop når det er bedst!
 • pB: Video: Konrad har haft møde med Yin og Yang LINK
 • pB: Video: Stop for kommentarer på sociale medier LINK

Fredag 01.12.2023 kl. 09:34

Fjernelsen af kontanterne er startet. Israels folkemord i Gaza er genoptaget. Coronaevaluering: De mistænkte foreslår, at de efterforsker sig selv. Flere lande siger fra overfor WHO og vaccinepusherne. Fra coronapandemi over vaccinepandemi til cancerpandemi.

Peer Brændgaards noter til nyheder står med kursiv efter LINK herunder.

 • Finans.dk: Nationalbanken vil lægge tusindlappen i graven: Sniger det kontantløse samfund sig tættere på? LINK Ja, det gør det og de sniger den igen ind med misbrug af små skridt-metoden og falske argumenter.
 • DR: Nationalbanken: ‘Kan give mening’ at gøre det frivilligt for butikker at tage imod kontanter LINK Måske er det på tide at undersøge, hvor “national” den bank egentlig er?
 • DR: Israels militær har genoptaget kampe i Gaza LINK Jamen, har Israel ikke lige fået udleveret gidslerne fra deres samarbejdspartnere hos Hamas? Gidslerne så ud til at have det overraskende godt, efter at være blevet kidnappet af “de onde”.
 • DR: Ny forskning: Fem usunde faktorer står bag 20 procent af alle dødsfald LINK De fem risikofaktorer for tidlig død er fedme, højt blodtryk, diabetes, rygning og højt kolestorol. De kan alle forebygges og håndteres med holistisk sund levevis, selvom det er blevet umoderne.
 • DR: Vil Henry Kissinger blive husket som fredshelt eller krigsforbryder? LINK Jeg vil huske ham som krigsforbryder.
 • Stinus Lindgreen på X: Fredag byder vi julemåneden velkommen – og vi skal diskutere mit beslutningsforslag om en evaluering af coronahåndteringen. Vi skal lære af den største krise i nyere tid. Jeg er glad for opbakningen fra @LoneSimonsen2 og Viggo Andreasen. LINK Når de mistænkte foreslår, at deres kriminalitet skal efterforskes, så er der grund til at tro, at efterforskningen er kontrolleret af de kriminelle.
 • EB: Uhyggelige efterretninger: Kendte til stor Hamas-angrebsplan. Angrebsplan beskrev punkt for punkt detaljer i Hamas-angrebsplan, men blev afvist af embedsmænd. LINK Israel angreb sig selv via deres agenter i Hamas.
 • EB: Moderaterne vil have klimadifferentieret moms på fødevarer. Afgift på oksekød skal betale for lavere moms på fødevarer med lav klimabelastning, mener M ifølge Politiken. LINK Hvad med at fjerne momsen på danskproduceret frugt og grønt i stedet for?
 • EB: Raser over kontant-udmelding: – Det er tyveri LINK Det er skridt på vejen til total afskaffelse af kontanter og indførelse af CBDC (Central Bank Digital Currency) koblet på digital ID, sundhedspas og CO2-kvoter.
 • Steigan: Krigsforbryteren Kissinger er død LINK Det er nemlig præcis det, han er.
 • Steigan: Israel gjenopptar bombinga av Gaza LINK Folkedrab.
 • Steigan: Polen viser muskler ovenfor Pfizers urimelige vaksineavtaler. Pfizer saksøker nå Polen for å ikke ha brukt tilstrekkelig grad av tvang ovenfor befolkningen i tilslutning til de eksperimentelle mRNA-vaksinene. LINK Forholdet mellem vaccineproducenter, WHO og nationalstater er grotesk for at sige det mildt.
 • The Exposé: War Criminal and Depopulationist Henry Kissinger dies LINK De mange bedrageriske krige har bl.a. tjent det formål at dræbe mennesker, så verdens befolkningstal kan reduceres for at “redde klimaet”, hvilket reelt betyder “redde eliten” på den øverste, øverste hylde.
 • The Exposé: WHO notified that the Netherlands can only be bound by IHR amendments after approval by Parliament, and that hasn’t happened LINK Holland har i modsætning til Danmark opdaget, at WHO’s foreslåede ændringer i de internationale sundhedsbestemmelser reelt er afgivelse af suverænitet. Den danske regering prøver tilsyneladende fortsat at snige den ind uden omtale, debat og grundlovskrævet afstemning.
 • The Exposé: MEPs notify WHO that IHR amendments “adopted” in 2022 are null and void in the absence of evidence of a vote having taken place LINK Det tyder på, at der slet ikke fandt nogen afstemning sted.
 • The Exposé: Philippines notifies WHO it rejects the amendments to International Health Regulations “in toto” LINK Endnu et klarsynet land melder sig ud af det forestående totalitære sundhedsdiktatur.
 • The Exposé: COVID Vaccines linked to Explosive Rates of Cancer Deaths in Young People with 4x Vaccinated Teens, Young Adults & Middle-Aged up to SHOCKING 318% more likely to Die of any cause than the Unvaccinated LINK Den første bølge af alvorlige bivirkninger fra hjertebetændelse og hjertestop. Cancer er længere tid om at udvikle sig, men data taler deres eget klare sprog: Forekomsten af cancer er steget markant i kølvandet på udrulningen af de såkaldte coronavacciner. Det er intet mindre end verdenshistoriens største sundhedsskandale, som tilsyneladende ikke kan finde ud af at slutte, primært fordi alle der kan stoppe det er medskyldige og dermed frygter at inkriminere sig selv.
 • pB: Coronavaccinen kan være risikofaktor for cancer LINK
 • pB: Det skal nok gå alt sammen [B.A. #300] LINK
 • pB: Mand får ødelagt sit liv ved at blive uskyldig sigtet og hængt ud LINK

Ældre nyheder

Opret gratis pB-profil og få adgang til det komplette nyhedsarkiv.

Monitoreringen startede den 16. februar 2022.

Opret gratis pB-profil og log ind for gratis adgang til alle nyhedsarkiverne.

Nyheder | Forside

Annonce: