Nyt medie om TABU

Nyt medie om TABU

Jeg foreslår, at nogen laver et nyt medie, der laver journalistiske historier om de emner, der er tabu for andre medier. Det nye medie kunne f.eks. simpelthen hedde TABU. Det skal være 100 % seriøs journalistik uden tossede konspirationsteorier. Jeg vil gerne være med, hvis nogen vil lave det hårde arbejde. 🙂

Min egen rejse med TABU

Min egen rejse med tabu startede med at se nogle ting i øjnene i mig selv. Psykologiske tabuemner. Det førte til at jeg begyndte at se på tabuemner i mit fag (ernæring og sundhed). Og så begyndte jeg at interessere mig for verdensfred, storpolitik og mediernes rolle i den forbindelse.

Det er min erfaring, at når noget er tabu, så er det ekstra vigtigt at se nærmere på. Uanset om det handler om terapi, sundhed eller politik.

Seks stærke tabuemner

Som inspiration til modige journalister så kan jeg f.eks. foreslå disse seks emner, som medierne i Danmark ikke vil røre med en ildtang.

  1. Beviserne for at den officielle 9/11-historie er en løgn, f.eks. fra Architects & Engineers for 9/11 Truth
  2. Amerikansk imperialisme og krigspropaganda
  3. Israelsk nationalisme, imperialisme, apartheid, terrorisme og indflydelse på amerikansk politik (zionisme)
  4. Bivirkninger og absurditeter ved kapitalismen, materialismen, pengesystemet og storbankernes magt (fire forskellige emner med overlap)
  5. Naturvidenskabelig kritik af den officielle historie om global opvarmning og betydningen af CO2
  6. Historiefaglig kritik af historien om at 6 millioner jøder blev slået ihjel i gaskamre forklædt som baderum i koncentrationslejre af nazister under 2. Verdenskrig og Holocaust-historien i øvrigt (og det vanvittige i at man i nogle lande stadigvæk kan komme flere år i fængsel blot for at YTRE sig om den sag)

Et syvende tabuemne kunne være, hvorfor disse seks emner er tabu for danske journalister og medier… Herunder de politiske og psykologiske mekanismer og virkemidler der skaber og vedligeholder tabu.

Nyt medie om TABU

Skriv et svar