Ond tunge i sundhedsdebatten

Ond tunge i sundhedsbranchen

En højt profileret, mandlig kollega i ernærings- og sundhedsbranchen (som tidligere har angrebet mine fredspolitiske synspunkter) er nu gået videre i sin hetz mod mig. Han spreder nu også ondsindede, falske rygter om, at jeg er et “seksuelt rovdyr” (“sexual predator”), fordi jeg af og til spørger fremmede kvinder, om de vil kramme med mig!

Den samme kollega i Jylland har i øvrigt haft mig blokeret i lang tid på de sociale medier, hvorved han har forhindret en fri og åben debat om ernærings- og sundhedsfaglige spørgsmål. Han har først åbnet igen, da jeg gjorde en person hos Landbrug & Fødevarer opmærksom på situationen.

Hans hetz mod mig startede for nogle år siden, da jeg på Facebook påpegede det problematiske i at udgive en bog, der fraråder forbud mod komælk, mens man optræder i videoer på Arlas hjemmeside. Bogen skrev han i øvrigt sammen med en anden mand, der var kommunikationschef i et kosttilskudsfirma baseret på komælksprodukter. Dette sammenfald af interesser oplever jeg stadigvæk som problematisk.

Sådan kan det åbenbart gå, når man vover sig til at kritisere en af de højest profilerede forkæmpere for komælk i den offentlige debat. En væsentlig del af grunden til hans hetz mod mig er nok også, at han stadigvæk er ung og derfor måske ekstra forfalden til primitive reaktioner på kritik.

Jeg har i øvrigt tænkt mig fortsat at spørge fremmede kvinder (og mænd for den sags skyld), om de vil kramme med mig. Man kan jo altid bare sige nej. Det kunne f.eks. godt tyde på, at der er krammemangel visse steder i det mørke Jylland… 🙂

Mere om kramning

Skriv et svar