Online vejledning: sund og slank på nettet

Per Brændgaard tilbyder online vejledning om ernæring og sundhed til individuelle privatpersoner. Det er din mulighed for at få personlig rådgivning og coaching, uanset hvor du bor.

Online vejledning om din sundhed

Per Brændgaard tilbyder online rådgivning og coaching om disse emner:

  • Ernæring: individuelle kostråd, kostændringer og kosttilskud
  • Mindful spisning: indføring i hverdagen på en realistisk måde
  • Vægttab og slankekurs: varigt vægttab med små skridt
  • Motion: coaching til motion med mening
  • Kramning og kærlighed: til både singler og par
Online vejledning om din sundhed

Online vejledning gør dig fri af tid og sted

Meget enkel måde

Du bestemmer selv, om din sundhedskommunikation med Per skal foregå via e-mail eller via Facebook/Messenger. Al kommunikation foregår skriftlig, så du kan skrive til Per døgnet rundt alle ugens syv dage lige så ofte, du vil.

Når du er oprettet, vil du modtage en velkomsthilsen fra Per, hvorefter samtalen kan begynde. Du kan f.eks. starte med at skrive lidt om dig selv, og hvad du ønsker hjælp med. Måske har du et konkret spørgsmål, som du ønsker svar på.

Vejledningen foregår ud fra små skridt-metoden, som Per Brændgaard har udviklet i samarbejde med Sundhedsstyrelsen. Det omfatter en lille samtale, et lille eksperiment, et godt råd eller et godt spørgsmål ad gangen. Vejen til stor sundhed består af mange små skridt, og du kan få hjælp af Per hele vejen.

Små skridt-metoden omfatter, at du ikke får en fast plan for din kost og motion, som du skal overholde. Du får derimod hjælp til at finde de rigtige ændringer i dine nuværende vaner og valg, der giver dig effektive og bæredygtige virkninger. Vaneændring og sundhed er en proces, og du vil blive mødt af Per Brændgaard som et ligeværdigt menneske. Du er jo ikke en robot, der skal overholde et bestemt sundhedsprogram. Du vil lære at få mere sundhed ind i dit liv på en realistisk måde uden sundhedsstress.

Kun 249,- kr.

Du kan få Per Brændgaard som din personlige ernæringsrådgiver og sundhedscoach for kun 249,- kr. Det inkluderer adgang til online vejledning i en hel måned. Selvom du kun har et enkelt spørgsmål, så giver det dig mulighed for opfølgende og afklarende spørgsmål.

Online vejledning er velegnet til længere forløb med f.eks. vaneændring og vægttab. Du kan fortsætte som online klient til 249,- kr. pr. md., lige så længe du vil.

Du binder dig ikke for mere end en måned, og du kan stoppe når som helst.

Du kan betale via netbank, MobilePay eller PayPal, som du vil. Abonnement med PayPal-betaling er lettest, hvis du ønsker et forløb på mere end en måned, da betalingen så sker automatisk hver måned.

Netbank: Jyske Bank, reg. nr. 7853, kontonr. 0001154835

MobilePay: 2625 2010

%d bloggers like this: