Oplæg til foredrag: Provocateur

Peer Brændgaard tænker ud af boksen og leverer konstruktive provokationer, der kan fremme liv med færre illusioner og samfund med mere sandhed.

Du vil blive klogere på, hvordan provokationer også kan gøre gavn og inspirere til irriterende sund selv- og samfundsudvikling:

  • Provokationer der løfter illusionernes slør
  • Provokationer der belyser dybe bedrag
  • Provokationer der fremmer en sund kurs

Mange opfatter Peer Brændgaard som en provokatør. Det gør han ikke selv, men snarere som en inspirator eller hjælper, der tænker ud af boksen og går til kanten af det danske sprog. I dette foredrag prøvet han at gøre gavn for deltagerne på en ligefrem måde, som kan blive opfattet som provokerende. Alle provokationer bliver serveret med lethed, humor og selvironi.

Peer Brændgaard er gennem de senere år blevet opfattet som en provokatør af både folk i hovedstrømmen og folk i den alternative strøm. Der er således både folk i hovedstrømmen og folk i den alternative strøm, der har følt sig provokeret. Både kristne, jøder og muslimer har følt sig provokeret. Både motionister, slankeguruer og læger har fået en tur. Både højre-, venstre- og midterorienterede. Både pro- og antivaxxere. Både kvinder, mænd og transer. Både materialister og spiritualister. Peer Brændgaard går heller ikke af vejen for at provokere sig selv.

Glæd dig til et både alvorligt og underholdende foredrag om kunsten at kalde frem i lyset det, der irriterer og om at håndtere provokationer på en fredelig, udviklende måde.

Peer Brændgaard er forfatter til bogen ‘Fri – En personlig beretning om illusionernes lænker‘.

Pris og varighed aftales individuelt.

Kontakt for mere info og booking

Foredrag-forside


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.