Parterapi: Kram dig gennem din skilsmisse

Krammeterapi kan være god parterapi, både til at skabe forhold, udvikle forhold og afslutte forhold.

Nogle gange er parterapi simpelthen den bedste skilsmisse. Men det kan være en nærmest uoverskuelig proces at sætte i gang og gå igennem. Det får mange til at blive for længe i usunde forhold. Krammeterapi kan give dig den følelsesmæssige støtte og fysiske berøring, som du har brug for i skilsmisseproces.

Parterapi: krammemeditation for par

En årsag til problemer i mange parforhold er, at den ene part har et større behov for eller evne til kærlig berøring end den anden part. Krammeterapi for par kan udvikle de evner, så I kan mødes på en ny måde. Det trænes bedst gennem krammemeditation, som I kan blive personligt guidet i. Balance kan også opnås ved, at den part, der mangler berøring, går til kramning alene og evt. finder en krammeven i samme situation. Krammeterapi for par kan også bruges mod jalousi, hvor specielt meditation på kærlig-venlighed er effektivt. I kan på den måde bruge kramning til at udvikle og redde jeres forhold.

Det kan her også være gavnligt at få nye perspektiver på forskellige former for kærlige relationer. ‘Kæreste’ er kun en af flere former for bevidst parforhold. Relationscoaching hjælper til at udvikle relationsbevidsthed.

Kramning som parterapi
Kramning som parterapi giver nye perspektiver på dit parforhold