Penispleje: Sådan plejer jeg min penis

15 feb

Penispleje er et overset og tabubelagt emne indenfor holistisk sundhed, så det er værd at få frem i lyset. Her er to af de ting, jeg gør selv for at pleje min penis.

Penispleje 1: Penisholderen ‘Manhood’

Jeg har nu en årrække brugt penisholderen Manhood, som jeg køber fra et firma i Canada. Så vidt jeg er orienteret, så kan produktet ikke købes i Danmark, selvom jeg tit har overvejet at starte en import af dette geniale produkt.  Ligesom kvinder går med BH (brystholder), så går jeg med PH (penisholder) i form af den såkaldte Manhood.

En penisholder er en slags pung i et blødt og dejligt materiale med velcrolukning og en snor, der forhindrer den i at glide ud af underbukserne. Penisholderen placeres rundt om hovedet på penis og beskytter selve penishovedet mod friktion under fysisk aktivitet. Det er relevant for mænd, der er omskåret, eller som fra naturens side er udstyret med for lidt forhud i forhold til størrelsen på penis. Min mor påstår, at jeg ikke er omskåret, så det må bare være naturen, der har indrettet mig, så jeg har brug for en penisholder. Penisholderen erstatter simpelthen forhuden, så penishovedet bliver beskyttet. Resultat: Langt større følsomhed i penishovedet og dermed større sanselighed og nydelse af sex.

Jeg kan varmt anbefale dette produkt!

Penispleje 2: Avodacoolie + Tea Tree Oil

Jeg smører hver dag min penis ind i en blanding af avacadoolie og Tea Tree Oil. Jeg bruger i øvrigt samme blanding i mit ansigt. Jeg smører dog altid først mit ansigt, inden jeg smører min penis. Jeg smører både selve penis og kuglerne.

Kombinationen af de to olier holder penis frisk, ung og ren. Avocadoolie giver fedtstof og Tea Tree Oil har antibakterielle, rensende og helende virkninger. Hvis du bruger din penis meget, så er det ekstra vigtigt med Tea Tree Oil for at modvirke slitage.

OBS: Tea Tree Oil skal altid fortyndes. Jeg bruger ca. 2 dråber Tea Tree Oil pr. 2 tsk. avodacoolie, som jeg blander i hånden, inden jeg starter påsmøring.

Jeg vælger altid koldpresset, økologisk avocadoolie, som jeg køber i min lokale helsekostbutik. Tea Tree Oil køber jeg hos Matas.

Vær opmærksom på, at Tea Tree Oil har en karakteristisk, frisk duft, som dog fortager sig efter nogle minutter. Det hjælper at vente med at tage underbukser på efter indsmøring, så de æteriske olie kan dampe af. Penis har også godt af at blive luftet i det fri.

Penispleje

Penispleje med avocadoolie, tea tree oil og penisholderen Manhood

 

No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.