Book et foredrag om sundhed med Per Brændgaard

Om Per Brændgaard

Per Brændgaard (f. 1971) er uddannet ernæringsekspert (cand. scient. i human ernæring) og arbejder som selvstændig sundhedskommunikatør (skribent, rådgiver, underviser og foredragsholder) med en helhedsorienteret tilgang. Han har 27 års professionel erfaring som ernærings- og sundhedsfaglig formidler. Han blogger om sundhed med mere, tilbyder målrettet hjælp til private personer og virksomheder og sælger e-bøger m.m. i webshoppen her på siden.

I 2015-16 fik han en slags “vækkelse”, der førte til dannelsen af både et politisk parti og en spirituel forening.

Per Brændgaards første bog udkom i 2000 og handlede om ernæring med frihed (bogtitel: Spis som du vil). Han har siden skrevet og udgivet en lang række bøger. De to seneste bøger er Naturlig Corona Vaccine og Lille Per i Mørkeland, som begge kan købes i webshoppen som e-bøger.

Han har tidligere arbejdet for bl.a. Sundhedsstyrelsen, Institut for Idræt & Ernæring (Københavns Universitet), Center for Forskning i Eksistens og Samfund (Sociologisk Institut, Københavns Universitet), Ekstra Bladet, Alt for Damerne, I Form, JyllandsPosten, Mannov, Ernæringsrådet, Lægeforeningen, At Work Skolen, Ankerhus (Professionshøjskolen Absalon), Københavns Professionshøjskole og Suhr’s Højskole. Har er forfatter til flere bøger, bl.a. ‘Små skridt til vægttab – der holder‘ i samarbejde med Sundhedsstyrelsen og ‘Mindful spisning – Vægttab med nærvær og nydelse’ i samarbejde med psykolog og meditationslærer Uffe Damborg.

Mere info

Forside