Om Per Brændgaard

Per Brændgaard (f. 1971) er en af Danmarks mest erfarne sundhedsformidlere og -debattører. Han har arbejdet professionelt med ernæring og sundhed siden 1995, hvor han blev færdig med sin grunduddannelse til ernærings- og husholdningsøkonom (nu professionsbachelor i ernæring og sundhed) fra Ankerhus Seminarium (nu Professionshøjskolen Absalon).

In English, please!

I 1999 færdiggjorde han sin overbygningsuddannelse til ernæringsekspert (cand.scient. i human ernæring) ved Københavns Universitet. Han arbejder i dag som selvstændig med Brændgaards Blog, som engageret foredragsholder, som coach og konsulent, som forfatter og som udvikler af digital sundhedsvejledning.

Brændgaard brænder for ernæring, sundhed, fred og frihed med solidt afsæt i videnskab og evidens. Han tænker ud af boksen, og han er ikke bange for at gå imod strømmen, hvis det er nødvendigt. Læs mere om Brændgaards mission

Per Brændgaard har tidligere været ernæringskonsulent på Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet, konsulent og underviser på Center for Forskning i Eksistens og Samfund ved Sociologisk Institut på Københavns Universitet, specialkonsulent og underviser på ernærings- og sundhedsuddannelsen ved Københavns Professionshøjskole, konsulent for ernærings- og sundhedsuddannelsen på Professionshøjskolen Absalon, højskolelærer på Suhr’s Højskole samt innovations- og kommunikationschef på At Work Skolen.

Han har også arbejdet for en række medier som freelance skribent indenfor ernæring og sundhed, bl.a. Jyllands-Posten, Politiken, Danmarks Radio, Ekstra Bladet, B.T., I Form, Femina, Alt for Damerne, Euroman, Samvirke, Netdoktor, Workout & Fitness samt Dit Lægemagasin.

Han er endvidere forfatter til flere bøger, bl.a. i samarbejde med Sundhedsstyrelsen, Hjerteforeningen og psykolog Uffe Damborg.

Se CV for mere info om baggrund og propfil

Væk din indre sundhedsguru