Mærkesager

Per Brændgaard og Sundhedsliberalt Folkeparti arbejder for disse politiske mærkesager:

Mærkesag #1: Frihed og faglighed i corona og sundhed

Baggrund: Sundhed er gennem flere årtier blevet misbrugt – med vilje eller ikke med vilje – til at reducere den individuelle frihed for borgere i Danmark. Denne fascistiske udvikling fik fornyet fart og omfang med coronaens indtog i 2020, som også gik ud over mange private virksomheder og brancher. Dette har været muligt, da de fleste borgere og virksomhedsejere i Danmark er meget autoritetstro, og da alle store medier i landet er finansieret af regeringen og derfor motiveret til at støtte op om de narrativer, som regeringen ønsker frem til befolkningen.

Formål: Per Brændgaard og Sundhedsliberalt Folkeparti arbejder for at fremme frihed og faglighed i corona specifikt og sundhed generelt. Dette politiske arbejde omfatter helt konkret: (1) webbaseret folkeoplysning via PerBraendgaard.dk, (2) direkte information til politikere og andre med magt i systemet, (3) politisk rådgivning til borgere og virksomheder og (4) offentlige foredrag, taler og debatmøder.

Mærkesag #2: Fri presse uden censur

Baggrund: Danskerne tror på de narrativer, de indlærer fra de medier, som de har tiltro til. Da alle store nyhedsmedier i Danmark er finansieret af regeringen, så giver det regeringen alt for stor magt. Coronasagen har vist, at det kan have katastrofale konsekvenser for frihed, sundhed og økonomi, når pressen indfører, hvad der reelt er censur af kritiske stemmer.

Formål: Per Brændgaard og Sundhedsliberalt Folkepart arbejder for at befri pressen fra regeringens kontrol og give ligeværdig plads til kritiske stemmer i den offentlige debat. Dette politiske arbejde omfatter helt konkret: (1) udvikling af Frihedspressen.dk som et frit medie med magtkritisk journalistik alene og/eller i samarbejde med andre, (2) afdækning af propaganda i danske medier via Propagandabloggen.dk samt (3) folkeoplysning og direkte information til magthavere om det demokratisk problematiske i en regeringsfinansieret presse.

Mærkesag #3: Seksuel retssikkerhed for mænd

Baggrund: At udtrykke lyst og tage initiativ til sex er både et sundhedstegn og en basal menneskerettighed. Voldtægt er en forfærdelig forbrydelse, men krænkelseskulturen og MeToo-bevægelsen i Danmark er kammet over. Situationen nu er, at kvinders følelser af at være krænket er tilstrækkelig til at få heteroseksuelle mænd fyret, fængslet eller offentligt udskammet og udstødt, uden de har gjort noget forkert. Det fjerner mænds retssikkerhed og krænker de kvinder, der reelt bliver udsat for den traumatiske forbrydelse.

Formål: Per Brændgaard og Sundhedsliberalt Folkepart arbejder for at oplyse om den anden side af MeToo-sagen med henblik på at opnå en ny balance med retssikkerhed for både kvinder og mænd. Dette politiske arbejde omfatter helt konkret: (1) oplysning om MeToo-sager set fra mændenes perspektiv, (2) formidling af research og dokumentation om MeToo-feminisme som et konstrueret politisk våben mod mandlige systemkritikere specifikt og sund maskulinitet generelt og (3) oplyse magthavere (herunder politi og politikere) om at nogle kvinder ud fra forskellige motiver foretager falske voldtægtsanmeldelser for at ramme uskyldige mænd.

STØT MÆRKESAGERNE MED EN DONATION:

MOBILEPAY 335544

Andre politiske sager

Per Brændgaard og Sundhedsliberalt Folkeparti arbejder også for disse politiske sager og formål:

 1. Bedre og mere frihedsbaserede behandlingstilbud i Danmark til borgere, der døjer med overvægt og/eller overspisning
 2. Større krav til videnskabelig dokumentation for ny medicin (f.eks. vacciner) og teknologi (f.eks. 5G), før det bliver godkendt og udbredt
 3. Bedre beskyttelse af børn mod voksnes seksualitet, især pædofili, fetichisme og transseksualitet
 4. Total legalisering af cannabis og psykedelika (især psilocybin-svampe) til alle selvdefinerede, sundhedsfremmende formål
 5. Indførelse af demokrati og folkestyre i Danmark (revision af Grundloven)
 6. Indførelse af reel ytringsfrihed i Danmark (herunder ret til at kritisere magthavere, når de bryder loven og undertrykker anderledes tænkende)
 7. Forbud mod demokratiundergravende, hemmelige loger
 8. Etablering af Folkets Politi til at efterforske mistanker om organiseret kriminalitet i magtsystemet
 9. Stop for politisk misbrug af krig, klima, terror og religion
 10. Bedre overgang til nyt pengesystem med bevarelse af individuelle frihedsrettigheder
 11. Etablering af fri, kritisk, akademisk forskning og formidling indenfor propaganda, zionisme og dybe magtmetoder

Anti-parti for demokratisk fremtid

Sundhedsliberalt Folkeparti er i relation til det nuværende politiske system et anti-parti, dvs. modstander af det nuværende system med politiske partier m.v. – både på landsplan, regionalt plan og kommunalt plan. Årsagen til denne modstand er, at Danmark endnu ikke er blevet et demokrati. Sundhedsliberalt Folkeparti arbejder derfor ikke for at blive valgt ind i nogen af de nuværende, formelle politiske systemer.

Sundhedsliberalt Folkepart forventer, at Danmark snart ændrer Grundloven/forfatningen. Når landet derved er blevet et demokrati, så er Sundhedsliberalt Folkeparti klar til at deltage i fremtidens folkestyre – også i det formelle politiske system.

Indtil videre er Sundhedsliberalt Folkeparti derfor desværre tvunget til at arbejde udenfor det parlamentariske system med særligt fokus på folkeoplysning. Sundhedsliberalt Folkeparti er således et politisk parti ud fra den brede betydning af begrebet – et parti for fremtidens demokratiske Danmark, som vi arbejder aktivt på at skabe med alle fredelige, politiske midler.


Politik-forside