Politisk profil

Peer Brændgaard er engageret i den sundhedsliberale sag og oplysning om dyb politik af betydning for samfundets sundhed.

Brændgaard har lige siden debutbogen ‘Spis som du vil’ i 2000 var optaget af frihed og selvbestemmelse i ernæring og sundhed. Han fokuserer i dag det sundhedsliberale arbejde i Sundhedsliberalt Folkefolkeparti, der har frihed i sundhed som mærkesag nr. 1. Den sundhedsliberale sag blev aktualiseret af coronaen og nu af WHO’s forsøg på at indføre, hvad der reelt er et globalt, totalitært, sundhedsfascistisk, teknokratisk diktatur. Sundhed er blevet et særdeles varmt politisk emne.

Peer Brændgaard fik i 2016 en slags politisk vækkelse, da han indså det store bedrag om en af de mest magtbærende fortællinger i moderne, global politik. Han har siden da suppleret arbejdet med sundhedsoplysning med politisk oplysning, hvor han heller ikke har holdt sig tilbage med kritik af, hvad han opfatter som fejl i systemet. Brændgaards formål er at fremme det sunde samfund. Det har bl.a. ført til udgivelsen af ‘Fri‘ og ‘Frihedens Pris‘.

Annonce:
Deltag i politisk privatcafé med foredrag om Holistisk Sundhed 7/10 i København Mere info

Brændgaards politiske interesser handler især om den dybe, skjulte politik, som er alle former for udøvelse af magt og autoritet i samfundet, og herunder især den del der har direkte eller indirekte betydning for sundheden. Den interesse har ført til studier af bl.a. propaganda, økonomi, demokrati, medier, konspirationsteorier, informationskrig, religion og historie.

Det systemkritiske oplysningsarbejde har ført til flere politiske retssager, hvor han bl.a. er blevet frifundet for voldtægtsanklager fra en kvinde med tilknytning til en politisk-religiøs organisation i opposition til Brændgaard samt dømt ytringskriminel i et land med grundlovssikret ytringsfrihed for at kalde autoriteter med konkret, fascistisk adfærd for netop det, ‘fascister’, med henvisning til den officielle definition af begrebet.

Han har også prøvet at få ransaget sin lejlighed og konfiskeret computer og telefon i flere måneder alene som følge af ytringer i bloggen her på perBraendgaard.dk, hvor han afslørede nogle af dem med magt, der ikke bryder sig om at blive afsløret. Han har endvidere prøvet at stille op til kommunalvalg for Frihedslisten, hvor systemet ved en “fejl” var “kommet til” at fjerne afkrydsningsfelterne ud for hans navn på stemmesedlerne.

Brændgaard opfatter sig selv som nationalliberal, idet han opfatter nationalisme som den sunde modpol til globalisme og liberalisme som den sunde modpol til socialisme. Han mener desuden, at politik og spiritualitet er to sider af samme sag.

Mere info: Politiske retssager

Privat profil