Politisk vejledning

Peer Brændgaard tilbyder politisk vejledning med særligt fokus på sundhedspolitik og Den Tredje Vej.

Gennem faglig udvikling, selvstudier af dyb politik og praktiske erfaringer med politisk oplysning og aktivisme har Peer Brændgaard tilegnet sig en særlig viden om politik, som han tilbyder rådgivning ud fra.

Brændgaard tilbyder bl.a. rådgivning om konspirationsteorier baseret på kombinationen af et åbent sind og kritisk tænkning. Det kan f.eks. være gavnligt for folk, der er blevet fanget af tossede konspirationsteorier, og som har svært ved at vende tilbage til virkeligheden igen.

Han tilbyder også rådgivning om propaganda, dvs. organiseret, overtalende kommunikation, herunder efterforskning og afsløring af mulige bedrag.

Rådgivningen foregår med udgangspunktet i teorien om Den Tredje Vej med et kritisk syn på både hovedstrømmen og den alternative politiske strøm.

Peer Brændgaards politiske speciale er sundhedsliberalisme. Det er den politiske ideologi om, at sundhed skal være baseret på frihed for at være sund. Han tilbyder rådgivning til bl.a. virksomheder, der ønsker at sundhed på arbejdspladsen baseret på frihed, helhed og evidens.

Priser og økonomi | Kontakt

Mere vejledning


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.