Pressemeddelelse: Krammeterapeut udgiver bog om voldtægtssag

København, 24. februar 2020

KRAMMETERAPEUT UDGIVER BOG OM VOLDTÆGTSSAG

Krammeterapeut og ernæringsekspert Per Brændgaard har udgivet en bog om den voldtægtssag, der var lige ved at sende ham 14 måneder bag tremmer.

Den nye bog hedder Frihedens Pris og i den beskriver han forløbet omkring den voldtægtssag, der kom på forsiderne af bl.a. Ekstra Bladet og B.T.

Per Brændgaard blev dømt i Københavns Byret i en påstand mod påstand-sag og efterfølgende pure frifundet i Østre Landsret i 2019.

I Frihedens Pris beskriver Per Brændgaard, hvad han selv kalder sin politiske vækkelse, der førte til, at nogen muligvis fik en interesse i at begå karaktermord på ham.

Frihedens Pris er en personlig beretning om at søge frihed via sandhed. Det er også en debatbog om den skjulte magt i ernæring, sundhed og samfundet generelt. Per Brændgaard beskriver sin faglige og personlige erkendelsesrejse fra herskesyg ernæringsekspert til holistisk sundhedscoach. Han beskriver også sin politiske vækkelse til terrorangrebet på USA den den 11. september 2001 samt flere andre kontroversielle politiske emner.

Frihedens Pris er udgivet på PerBraendgaard.dk som kombineret e-bog og lydbog, så den kan både læses og høres.

Mere info om bogen: perbraendgaard.dk/frihedens-pris

Gratis klip på YouTube: Hør bogens sidste afsnit (om voldtægtssagen)

Frihedens Pris