Privat profil for Per Brændgaard

Jeg er i de senere år blevet mere åben om mit privatliv, og hvordan det påvirker mit arbejde og mine faglige interesser. Jeg er i den forbindelse “sprunget ud” offentligt som bl.a. dovendyr (i forhold til motion), fastfoodie (i forhold til madlavning), polyamorøs (i forhold til kvinder) og OCD-ramt (i forhold til mental sundhed).

Jeg interesserer mig meget for politik, verdensfred, musik og selvfølgelig min datter (Erica, født 2000). Mine politiske holdninger er udenfor de gængse partipolitiske kategorier i Danmark. Med hensyn til religion så betragter jeg mig selv som kristen-buddhistisk humanist. Jeg har brugt meget tid på at meditere, og det er nok derfor, at jeg er kommet frem til, at sundhed dybest set handler om (og kræver) bevidsthed.

Hvis jeg nogensinde skulle have en kult, så skulle det være en krammekult. Ubetinget kærlighed og bevidst berøring har en fantastisk evne til at hele mennesker og relationer. Det er en dejlig måde at være sammen på, der giver et naturligt, meningsfuldt alternativ eller supplement til det moderne, hektiske liv i hamsterhjulet. Jeg ville dog være en meget dårlig kultleder, da jeg er 100 % tilhænger af personlig frihed. Jeg elsker at vække folks bevidsthed og følge, hvad der så sker. Du skal ikke gøre, som jeg gør. Du skal ikke engang gøre, hvad jeg siger, du skal gøre. Du skal gå din egen vej. Livet er en kunst.

De sidste mange år har jeg boet på Østerbro i København, og jeg har ingen planer om at flytte herfra. Jeg er født og opvokset i Silkeborg i midten af Jylland.

Madmæssigt er jeg vel flexiganer, men jeg spiser også kød, når min krop kalder på det. Der er faktisk ikke noget, som jeg forbyder mig selv at spise. Jeg er først og fremmest intuitiv spiser. Det er også det forhold, jeg prøver at få ind i min motion. Jeg kalder det intuitiv motion (IM), men det koncept er stadigvæk under udvikling. For mig er det noget med intuitiv styrketræning, intuitiv yoga, gåture (tankegang), dancewalking og TranSport (gang og cykling som aktiv transport).

Jeg drikker mig aldrig fuld, men jeg kan godt finde på at inhalere lidt øko-pot af og til, hvis det er i luften. Når jeg en sjælden gang drikker alkohol, så er det højst 1 genstand. Det er ikke fordi, jeg aktivit prøver på at lade være. Jeg har simpelthen bare ikke lyst til eller brug for den bedøvende virkning af alkohol.

Hvis du vil vide mere om mine private holdninger, så er du velkommen til at følge min private facebookprofil.

Hvis du vil være med i min krammekult, så kan du melde dig ind i Københavns Krammeklub, eller du kan booke en tid til en gratis forsamtale.