Tilbud til private

Per Brændgaard blogger om ernæring, sundhed, fred og frihed i Brændgaards Blog her på PerBraendgaard.dk. Der er både faglige, private, politiske og humoristiske indlæg. Inspiration for enhver smag – men især for dig der tænker ud af boksen og går imod strømmen.

Nogle indlæg er åbne for alle, men de fleste kræver medlemskab. De første 14 dage er gratis prøveperiode. Derefter koster det kun 29,- kr. pr. md. at være medlem. Det svarer til en kop kaffe på en café i København – og din støtte er kærkommen. 🙂

Hvis du allerede er medlem og logget ind, så har du adgang til indlæg for medlemmer og til medlemsbrevkassen, hvor du kan spørge om alt indenfor holistisk ernæring og sundhed.

Deltag i et åbent event hos og med Per Brændgaard eller få Per hjem til dig til et foredrag i stuen.

Per Brændgaard er forfatter til en række bøger, hvoraf den nyeste er FRI – En personlig beretning om illusionernes lænker.

I Brændgaards Butik kan du købe digital vejledning (både som tekst og lyd) om holistisk ernæring og sundhed, f.eks. Det Holistiske Slankekursus (bliv slank via e-mail over 12 uger) eller 8 Meditationer (til udvikling af mindful spisning) inkl. instruktion i verdens dejligste meditationsform: chokolademeditation!

Per Brændgaard tilbyder også individuel ernæringsrådgivning, Holistisk Ernærings- og Sundhedscoaching samt kramning.

Hvis du gerne vil lære mere om holistisk ernæring og sundhed, så kan du booke individuel undervisning, eller du kan tilmelde dig hele uddannelsen til Holistisk Ernærings- og Sundhedscoach.

Kontakt Per for en uforpligtende snak om, hvordan han også kan hjælpe dig.

Per Brændgaard, cand.scient. i human ernæring og sundhedsliberalist